Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Blog

Toppers kleding - outfit tips

6 years ago 16858 Views

Op zoek naar goede tips voor je Toppers kleding, met thema Pretty in Pink? Het uitzoeken van een outfit kan nog een hele klus zijn als je met een dresscode te maken hebt, daarom zetten we wat tips op een rij.

Lees meer Posted in: Blog

Jaren 50 en Jaren 60 Kleding

7 years ago 10079 Views

Verkleed als in de jaren 50 of jaren 60, terug in de Rock and Roll tijd? Hier 5 tips om je optimaal te verkleden in Rock and Roll stijl

Lees meer Posted in: Blog

Welk Paashaaspak moet ik kiezen?

7 years ago 2336 Views

Je wilt een Paashaaspak kopen maar welke moet je kiezen? Je zou de Paashaaspakken als volgt kunnen indelen:

Lees meer Posted in: Blog

Koningsdag 2017 Kleding Tips en ideeën

8 years ago 10061 Views

Het thema op Koningsdag is Oranje en Rood Wit Blauw. Wij bieden heel veel mogelijkheden om je te kleden op Koningsdag, van Oranje pakken tot Oranje Maxima Jurkjes en van Oranje hoeden tot Oranje Brillen of boa's

Lees meer Posted in: Blog

Nieuwe OPPO Suits, Batman en Superman!

8 years ago 2644 Views

Oppo Suits nieuwe prints in de collectie! Deze geweldige kostuums van super kwaliteit met sprekende prints hebben we volop op voorraad. De OPPO kostuums bestaan uit een gevoerde colbert, pantalon met broekzakken en een bijpassende stropdas. Diverse prints zijn leverbaar. We hebben een aantal nieuwe modellen. Toppers voor carnaval 2016 zijn Batman en Superman OPPO Suits.

Lees meer Posted in: Blog

Het Huis van Sinterklaas

8 years ago 5190 Views

Het was weer een feest in het huis van Sinterklaas in Vriezenveen. Honderden kinderen brachten een bezoekje aan het huis waar ze worden rondgeleid door Pieten in de mooiste kostuums en waar ze kennis maken met de werk- en slaapkamer van Sinterklaas.

Lees meer Posted in: Nieuws

Kalender carnaval

10 years ago 2636 Views

Op welke data valt carnaval dit jaar?

Hieronder vindt u de data voor carnaval voor de komende jaren. Een prachtige kalender om te bewaren en rekening mee te houden. Het tijdstip van carnaval heeft te maken met pasen. In 2015 moet je er weer vroeg bij zijn en carnaval 2016 nog eerder. Tip om op tijd uw carnavalspakje te bestellen of zoek nu alvast wat uit, dan weet je zeker dat je wat hebt. Keus genoeg dachten we zo!

Lees meer Posted in: Nieuws

Nederland WK 2014 kwartfinale denkt

10 years ago 3246 Views

Het Nederlands Elftal komt tot de kwart finale denkt 28% van de Nederlandse bevolking. Een onderzoek van ING wijst dat uit. Een kwart van de bevolking denkt dat Nederland de poulefase niet overleeft en 12% is optimistisch en denkt (of is het vooral 'hoopt' ...) op een finaleplek.

Lees meer Posted in: Nieuws

Thema 1001 Nacht Kleding

11 years ago 2147 Views

Het Toppers Thema 2013 is 1001 Nacht.Het belooft een magische zwoele nacht te worden in een sprookjesachtig decor. Het kledingadvies is ‘Glitter Mystic With a Touch of Gold’. Prikkel de geest met de kleuren paars, rood, oranje en goud en laat de fantasie de vrije loop.

Lees meer Posted in: Blog

Opening Nieuw Pand Feest en Kleding in Vriezenveen

11 years ago 5488 Views

Op 1 december 2012 hadden we de officiële opening van ons nieuwe pand in Vriezenveen. Sinterklaas kwam langs met 8 zwarte pieten om het nieuwe onderkomen te openen en om met de bezoekers op de foto te gaan. Fotograaf Petra Holland was aanwezig om de foto's te schieten

Lees meer Posted in: Blog