Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Carnavalsjassen

Carnavalsjassen zijn niet nieuw maar wel heel populair de laatste jaren. We willen niet meer perse verkleed als indiaan, stewardess of Chinees maar we kiezen ook steeds vaker voor een luxe carnavalsjas met een mooie print. In veel gevallen is deze jas ook nog eens gevoerd en we hebben zelfs jassen met led verlichting. We hebben ruime keus en voorraad carnavalsjassen voor zowel dames als voor heren.

Een luxe carnavalsjas

De luxe carnavalsjassen voor dames of heren zijn te herkennen aan het materiaal en afwerking maar de meeste luxe jassen zijn ook nog eens gevoerd.

Carnavalsjas dames

Zoek je een damesoutfit die je meerdere jaren en feesten gebruken kunt? Kies dan voor een dames carnavalsjas. Onze feestelijk gekleurde dames carnavalsjassen zijn ontworpen met het oog voor de vrouwelijke vormen. Of je kiest voor een mooi gekleurde slipjas, een circus jas of juist voor één van de opvallende carnavalsjassen met ledverlichting, je weet zeker dat je met een carnavalsjas voor dames opvalt tijdens carnaval.

Carnavalsjas heren

Ook voor heren hebben we passende carnavalsjassen. Zo hebben we een ruim aanbod aan sjieke carnavalsjassen voor heren, maar ook populaire pauw carnavalsjas  en zelfs carnavalsjassen met ledverlichting er in. Zo zorg jij dat je tijdens carnaval in het middelpunt staat. De carnavalsjassen voor heren zijn van zo'n kwaliteit dat ze meerdere jaren en feesten mee kunnen.

Een carnavalsjas met led verlichting

Een carnavalsjas is leuk maar een luxe jas met lichtjes is natuurlijk nog mooier. De jassen zijn van zichzelf al erg mooi maar in deze jassen zitten ook nog eens onzichtbaar lampjes verwerkt. Deze led lampjes werken op batterijen in een batterijkastje met een knopje. Dit kastje zit verstopt in de zak van de jas. Jassen met LED verlichting zijn altijd volledig gevoerd en de snoeren zijn verstopt in de voering van de jas. De lampjes zijn verwerkt in het goudgalon. Het leuke van deze jassen is, dat je ze gewoon kunt wassen. Het batterijkasje koppel je dan af waarna je de jas kunt wassen.Bekijk de jassen met led verlichting

Patchwork jassen zijn origineel

Heel bijzonder onder de carnavalsjassen zijn de patchwork jassen voor dames en heren, een soort slipjas met allemaal verschillende prints. Het leuke aan deze gevoerde jassen is het originaliteitsgehalte, geen jas is hetzelfde. Voor iedere jas wordt een andere combinatie aan stoffen gebruikt, kleurige prints van hoge kwaliteit. De jassen zijn er voor heren en voor dames, je kunt dus ook als paar een patchwork jas dragen.

Slipjassen in diverse kleuren

Slipjassen zijn misschien wel de bestverkochte carnavalsjassen. Ze zijn er in diverse kleuren en zowel voor dames als voor heren. Het model is voor beide geslachten perfect en ze zijn verkrijgbaar in alle maten. Slipjassen zijn erg populair bij carnavalsverenigingen, iedere vereniging zijn eigen kleur met een eigen logo erop. Het leuke van deze jassen is, dat ze overal mee te combineren zijn. Een hoge hoed, een bobline pruik, boa of een leuke blouse. Het kan bij een broek maar ook prima met een rok of petticoat. Slipjassen zijn er ook gevoerd of met gouden en zilveren pailletten. Bekijk hier alle slipjassen

Wat draag ik bij een carnavalsjas?

Carnavalsjassen zijn overal mee te combineren. Een leuke blouse of een gekleurd shirt er onder doet het goed. Voor de dames is een bijpassende petticoat erg leuk. We hebben luxe 2 en 3 laags petticoats met heel veel volume die perfect passen bij een leuke jas. Wil je toch een broek dragen bij de jas dan kan dat uiteraard ook prima. Een bijpassende pruik en met name een leuke hoed maakt het plaatje wel compleet. We hebben zeer luxe carnavalshoeden in rood en roze voor zowel dames als heren in diverse maten, compleet met Venitiaanse maskers en veren op de hoed, deze luxe hoeden passen uitsteken bij een jas met een mooie print.

Populaire Carnavalsjassen

  • Jas Revive Heren: een zeer luxe, gevoerde jas in vrolijke zomerkleuren en een wat langere slip aan de achterkant.
  • Damesjas Aurelia met Led verlichting: Deze jas met een geweldige print is volledig gevoerd en bevat ook nog eens led verlichting. Een zeer luxe jas met prachtig goudgalon en een geweldige afwerking.
  • Herenjas Kronos met Ledverlichting: Een perfect gekleurde jas met led verlichting, verstopt in het goudgalon. Ook zonder deze verlichting is dit een geweldige, wat langere jas, erg luxe in sprekende kleuren.