Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

carnavalskleding volwassene kopen

Carnavalskleding voor volwassenen valt in principe alle verkleedkleding onder vanaf maat XS. We hebben een zeer uitgebreid assortiment en om het gemakkelijker te maken hebben we verschillende categorieën gemaakt. Zoek je bijvoorbeeld een Schotse Rok dan kijk je bij de Landen Kleding en zoek je een Hippie Kostuum, kijk dan bij Jaren 70 pakken. Vooral de indeling in de verschillende tijden zijn handig. Grofweg kun je de themakleding als volgt indelen:

Zo kun je altijd wat vinden dat bij jou past

Een gek Carnavalspak

Wil je een gek Carnavalspak of een pak voor een vrijgezellenfeest dan is er in elke prijscategorie wel iets te vinden. Een dierenpak, verkleed als banaan of wil je een kleurig jaren 80 trainingspak? Ook de Piggyback of Carry Me kostuums vallen onder de (te) gekke kostuums. Bij deze gekke pakken lijkt het alsof je op de rug van een dier of bijvoorbeeld een kabouter hilarisch gezicht. Er zijn tal van deze kostuums in onze collectie, tal van dieren, Sumo worstelaars en je kunt zelfs op de rug van President Trump een ritje maken, doe je dan ook nog een masker op van Kim Jong Un dan kun je wel raden wie de show steelt tijdens het feestje. Het ligt er helemaal aan welk thema jouw feestje heeft en welk Carnavalspak jij wilt hebben.

Populaire Carnavalspakken

Welke Carnavalspakken zijn nu populair? De absolute topper op dit moment is La Casa de Papel Overvaller pak Jaren 80 en 90 trainingspakken met de daarbij horende zweetbandjes doen het erg goed op Foute feestjes of Jaren 80 Party’s Carnavalsjassen doen het de laatste jaren ook erg goed, een mooie bonte jas en daarbij een mooie pruik of hoed. Een Carnavalsjas met Led verlichting is natuurlijk helemaal de topper! De Superhelden pakken zoals Batman, Superman of Popeye zijn super populair. Er zijn voldoende Superhelden om uit te kiezen, ga verkleed als jouw favoriete Stripfiguur of TV held