Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash
Sint en Piet mondmasker Sinterklaas mondkapje

Sint en Pieten mondmasker

Een Sint en Pieten mondmasker is de oplossing voor de corona vrije Sint en de corona vrije Piet. Een mondkapje speciaal voor onze Spaanse vrienden of voor de mensen die de Sint willen begroeten. Hoe welkom zou de Sint zich voelen, juist in deze tijd.

Natuurlijk kan de Sint zelf ook een mondmasker bestellen of juist de Pieten, die natuurlijk gaan voor optimale bescherming. Natuurlijk willen de pieten een mondkapje die perfect past bij het mooie kostuum.
Voor de roetveegpieten is het ook nog eens een ideaal middel om minder herkenbaar over straat te gaan of de scholen te bezoeken.

De mondkapjes hebben verstelbare elastieken aan de zijkanten voor een optimaal draagcomfort. De elastieken kunnen op elk gewenste maat worden gesteld. Een ijzerdraadje bij de neus zorgt voor een uitstekende pasvorm bij de neus.

Het zijn volwassen mondkapjes maar door de verstelbaarheid kunnen deze maskers ook door kinderen worden gedragen.
De mondkapjes zijn ook erg handig voor mensen die willen schminken.

De mondmaskers zijn van uitstekende kwaliteit en bestaan uit 3 lagen! De eerste buitenlaag is van 100% polyester Tweede waterafstotende filterlaag: 100% polypropyleen geintegreerd met nanovezel Derde laag tegen de huid: 100% polyester Elastieken 12% spandex, 88% nylon Let op: Dit zijn geen medische mondmaskers. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid
€ 11,99
  • Koop 12 voor € 10,99 per stuk. en bespaar 9%

Beschikbaarheid: in voorraad

Snelle levering!

mail naar een vriend