Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Flower Power Accessoires Toppers

Witte kleding en accessoires voor dames

Sta je in de onderste ring mee te zingen straks met de Toppers, dan is jouw opdracht om je zo origineel mogelijk uit te dossen in het wit met een touch of gold. Voor de dames hebben we een grote voorraad witte kleding zoals witte jasjes of een 60's rok met zwarte bolltjes, voor de echte rock and roll uitstraling. Zelfs een eskimo jurkje met capuchon en beenkappen is een optie om in wit verkleed te gaan. Kijk ook eens bij de witte Elvis jurkjes, net iets over de top! We hebben voldoende accessoires zoals witte kousen met een strikje of witte stay up kousen (Britney kousen). Voor de finishing touch kun je een fraaie witte hawaiisliger om hangen met een paar witte lenzen om het helemaal af te maken.

Witte Toppers kleding voor heren

Voor de heren hebben we ook ruime keus, kijk eens naar het witte 70's kostuum of een wit colbert met gouden pailetten. De slipjassen zijn er zowel voor heren als voor dames. Deze jassen doen het altijd prima en zijn overal mee te combineren, bijvoorbeeld met een witte boa of een 70's broek met wijd uitlopende pijpen. Dit alles gecombineerd met een vlinderstrik en een witte ruche blouse en je bent al bijna klaar. Een mooi kapiteinspak past natuurlijk prima bij de Toppers. Het wordt ook voor de heren een perfect feestje in het jubileumjaar, Laat je creativiteit de vrije loop en leef je helemaal voor het meezingfeest van het jaar!

Witte Accessoires voor dames en heren

Is je outfit bijna compleet, heb je een geweldige jas of misschien wel een heel pak uitgezocht, dan kun je het geheel compleet maken met wat accessoirs. Een wit hoedje zal het goed doen maar ook een witte boa of hawaiikrans zal fantastsch en vooral feestelijk staan. Voor de dames hebben we ook nog panty's en stay up kousen met een strikje. Wellicht heb je een pakje waar een paar witte engelenvlegels bij passen of zelfs een paar witte dag- of maandlenzen. Maak er een geweldig feest van in een unieke outfit!