Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Blauwe kleding en accessoires kopen

Blauwe Toppers kleding voor op het veld in de Johan Cruijff Arena. Heb je veldkaarten voor het 2019 jubileumconcert van de Toppers, dan mag je je helemaal uitleven in een blauwe outfit. Een blauwe slipjas of een blauwe legging, het maakt niet uit, als het maar blauw is. Feest en Kleding heeft een ruim assortiment en speciale categorieën aangemaakt om voor jou het zoeken nog gemakkelijker te maken.

Blauwe Toppers kleding voor heren

Samen met je vrienden naar de Toppers en je moet in het blauw verkleden. Hoe gaan we dat nou aanpakken? Je hebt geluk, we hebben je al een beetje geholpen, alle blauwe kleding en accessoires staan al in één map. Nu nog even goed kijken wat het beste bij jou (en je vriendengroep) past. Voor de heren hebben leuke slipjassen maar als je echt in stijl wilt, kijk dan ook even bij de blauwe opposuits of de Mario Kerst opposuit. Wat betreft de accessoires heb je ook weer opties te over zoals een blauwe vlinderstrik of een blauw pet. Omdat het een echt Hollands feestje is kun je ook nog kiezen voor een delfts blauwe outfit. Een jaren 80 blauw trainingspak is natuurlijk hilarisch!

Toppers kleding blauw voor dames

Net als voor de heren is er voldoende keus voor de dames om je helemaal in het blauw te verkleden. Een blauwe slipjas is een optie maar er zijn ook zeker mooie blauwe uniform jasjes of blauwe stewardessen jurkjes. Een blauwe broek of legging is leuk te combineren met blauwe accessoires zoals een blauwe bobline pruik of een boa. Daarbij kun je ook nog denken aan enkele gouden accessoires. Er zijn genoeg opties om een leuke outfit bij elkaar te shoppen. Kijk wat het beste bij jou past en leef je volledig uit bij het15 jarig jubileum feestje van de Toppers.

Blauwe Accessoires maken je outfit compleet

Om je blauwe outfit voor de Toppers helemaal compleet te maken is het leuk om nog nog wat accessoires bij te voegen. Denk aan een blauwe boa of een blauwe dicobril, een blauwe vlinderstril of zelfs een luxe indianentooi met blauwe accenten. Zelfs je ogen kunnen blauw kleuren met blauwe contactlenzen, deze hebben we in dag, maand en jaar lenzen