Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

1001 Nacht Feestartikelen

Op zoek naar een outfit waar je echt mee op gaat vallen tussen al je vrienden en vriendinnen? Ga je carnaval vieren of heb je een themafeestje? Kies er dan voor om eens anders dan de rest te gaan en kies voor één van de 1001 nacht feestartikelen. Gegarandeerd een succes op ieder feest.

Van Sjeik tot aan Cleopatra

1001 nacht feestartikelen is misschien niet het eerste wat in je op komt wanneer jij een outfit gaat shoppen voor dat leuke themafeest. Maar met dit thema kun je vele kanten op. Voor zowel mannen als vrouwen zijn er heel veel opties, denk bijvoorbeeld aan:

  • Een echte Sjeik, iedere man wil zich minimaal één keer in zijn leven een echte Sjeik voelen. Helaas voor de meeste van ons blijft het alleen bij een droom. Tenzij je binnenkort een leuk themafeest hebt. Kleed je dan helemaal als een echte Sjeik uit het verre Oosten.
  • Een deel van de harem: heb je een feestje met vriendinnen en worden jullie allemaal verwacht in een leuk kostuum? Kies er dan voor om met zijn allen als een harem te gaan. Iedere dame kan kiezen voor een andere kleur, maar als groep zijn jullie wel een leuk geheel. Succes gegarandeerd!
  • Sprookjes komen uit wanneer je gekleed gaat als een echte Sultan. Of het echt een sprookje is weet niemand, maar wat we wel weten is dat je in ieder geval een leuke unieke outfit draagt!
  • Kom tevoorschijn als Cleopatra de koningin van het oude Egypte. De meeste bekende van alle vorstinnen die Egypte gehad heeft en altijd een beetje mysteries. Ben jij een echte Cleopatra? Kies dan voor een complete outfit geïnspireerd op deze eeuwenoude beroemdheid.

Van accessoires tot complete 1001 nacht outfits

Ieder goed feestkostuum heeft natuurlijk meer nodig dan alleen 1001 nacht kleding. In het assortiment van 1001 nacht feestartikelen vind je dan ook alles wat je outfit nog meer kan laten stralen. Kies voor bijpassende sieraden, verschillende soorten pruiken en schoenen in de stijl van je outfit. Zo zorg jij ervoor dat jouw outfit met het thema van 1001 nachten helemaal klopt. Het thema leent zich ook goed om samen met een groep als dezelfde personen te gaan. Zo kan de hele voetbalvereniging ervoor kiezen om allemaal als Sjeik tevoorschijn te komen en alle dames kunnen ervoor kiezen om als Cleopatra en al haar zussen te gaan, een groep van buikdanseressen of zoals eerder genoemd als haremdames.

Voor ieder feest het leukste kostuum

Feest en Kleding biedt voor ieder feestje een passende outfit. Van complete outfits tot aan alle accessoires die nodig zijn om jouw thema helemaal goed uit te laten komen, je vindt het online. Niet alleen voor grote mensen, maar ook aan de kleinste zijn gedacht. Zo kunnen de kleine mannen natuurlijk ook prima als aankomende Sjeik, en de kleinste dames zijn prachtige Cleopatra’s in de dop! Leuk om als gezin samen te kiezen voor een 1001 nacht outfit. Weet jij al wat je gaat dragen op het eerst volgende themafeest?