Toppers Kleding 2024

Toppers 2024 - Tropical en Hawaii

Het Toppers Thema van 2024 is Tropical en Hawaii, het is de Club Tropicana Editie en daarvoor hebben we een uitgebreide collectie dames en heren kleding en accessoires. Onze webshop heeft een scala aan mogelijkheden op dit gebied.

Laat je meeslepen naar een tropisch paradijs met onze uitgebreide collectie feestkleding in tropical stijl.

Van kleurrijke Hawaii blouses tot vrolijke rieten rokjes, we hebben alles wat je nodig hebt om je feestoutfit compleet te maken.

Toppers dresscode is Club Tropicana

Kleed je helemaal in stijl tijdens de CLUB TROPICANA' EDITION van Toppers in Concert
Dit jaar op vrijdag 24 mei en zaterdag 25 mei is de Johan Cruijff ArenA één zinderende Summer Beach Party.

Stralend in Toppers Hawaii Blouses


Onze collectie Hawaii blouses is een feest van kleuren en patronen. Van klassieke bloemenprints tot opvallende tropische motieven, onze blouses zijn perfect voor elke zomerse gelegenheid. Combineer ze met een short of een rieten rokje voor een onvergetelijke look.

We hebben uiteraard blouses voor heren maar ook voor dames, we hebben ook een collectie goedkope Toppers Kleding

Voeg wat Flair toe met Accessoires

Geen tropisch feest is compleet zonder de juiste accessoires.

Bij Feestenkleding vind je een breed scala aan hoedjes, slingers, tropical brillen en andere leuke accenten om je outfit helemaal af te maken. Van kleurrijke bloemenkransen tot leuke rieten hoedjes, we hebben alles wat je nodig hebt om je te onderscheiden op het feest.

Complete Kostuums voor een Complete Ervaring


Waarom genoegen nemen met alleen een blouse of rokje als je een complete look kunt hebben? Onze collectie complete kostuums neemt je mee naar de tropen met authentieke ontwerpen en hoogwaardige materialen. Of je nu op zoek bent naar een complete opposuit met flamingo's of een stoer Hawaiiaans shirt, wij hebben het allemaal.

Toppers Kleding 2024 online bestellen

Toppers kleding bestellen online is nog nooit zo leuk geweest. Hoe ga jij dit jaar?
Alles is mogelijk en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Wil jij ook meebrullen met Gerard Joling en Rene  Froger? Ga jij ook helemaal uit je dak bij het grootste meezingfeest van het jaar. Maak er een mooi
verkleedfeest in tropical stijl
met een fraaie Hawaii blouse, een mooie krans een rieten hoedje en een tropical bril. Het maakt niet uit, als het er maar zomers uitziet.