Over Feest & Kleding

Feestkleding Webshop

 

Feest en Kleding is een webshop in Feestkleding en Feestartikelen. Onze online Feestwinkel is gevestigd in Vriezenveen (voorheen in Wierden).

We bestaan alweer een aantal jaren en zijn in 2012 verhuisd van Wierden naar Vriezenveen waar we een pand hebben met een zeer ruim assortiment feestartikelen. Onze online feestwinkel is ingedeeld in Thema's.

We spelen met name in op de volgende thema's:

 

    

   Al deze thema's zijn terug te vinden in het navigatiemenu

    

   Wij leveren Feestartikelen aan particulieren en aan bedrijven. Daarnaast verzorgen wij ook volledige outfits voor carnavalsverenigingen, loopgroepen en Sinterklaascomités. Wij kunnen uw gehele feest 'aankleden'.  

    

   Naast alle genoemde Feest thema's zijn we gespecialiceerd in Sint en Pietenkleding met alles wat daarbij hoort. We hebben op dat gebied een zeer uitgebreid en exclusief (!) assortiment. Op het gebied van Sinterklaas gaan we net iets verder dan de gemiddelde Feestwinkel en kunt u bij ons terecht voor advies op gebied van kostuums, pruiken, baardstellen en schmink.

    

   Voor bedrijven, dweilorkesten, carnavalsverenigingen of Sinterklaasorganisaties maken wij op verzoek een offerte op maat. Maak uw wensen kenbaar en wij zoeken voor u de gepaste kleding en artikelen.

    

   TV kostuum Sinterklaas