Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Jaren 80 en 90 kleding kopen

Staat er binnenkort een feestje op de planning met als thema de jaren 80 en 90? Hier heb je waarschijnlijk geen kleding voor in de kast liggen, dus is het handig om hier iets leuks voor aan te schaffen. Je wilt immers wel dat anderen direct zien dat jij je hebt gekleed op het thema, toch? Waarschijnlijk weet iedereen wel een beetje wat bij deze jaren past. De discomuziek met de grote pruiken en de mooie trainingspakken staat wel centraal bij de eighties en nineties.

Mooie foute trainingspakken

Onder de jaren 80 en 90 kleding vallen voornamelijk veel trainingspakken met fluorescerende kleuren. Eigenlijk geldt: hoe fouter, hoe beter. Een trainingspak bestaande uit zo veel mogelijk felle kleuren is natuurlijk heel erg hip. De jaren 80 en 90 kleding is verkrijgbaar voor dames en heren, dus iedereen kan hier terecht om een mooi en fout pakje te scoren. Om de outfit helemaal af te maken kun je nog mooie jaren 80 en 90 accessoires aanschaffen, zoals een pruik met matje, hoofdband of gekke bril, maar je kunt ook een draagbare radio op de schouder meedragen, zoals je ziet op een aantal afbeeldingen op de pagina.

Ga verkleed naar het feestje

De New Kids trainingspakken zijn ook erg populair binnen deze jaren. Het is daarom ook leuk om verkleed als een New Kids personage verkleed te gaan naar het thema feestje. Wil je liever als een ander persoon verkleed? Kies dan bijvoorbeeld voor een Aerobics instructrice kostuum, waarbij je ook veel fluorescerende kleding draagt of draag het Holland EK’88 jack. Het feestje is natuurlijk niet compleet zonder deze kleding, dus wacht niet te lang en zoek wat moois uit, zodat je kan schitteren in je mooie jaren 80 en 90 kleding.

Trek je outfit uit de kast

Heb je al een mooie outfit op het oog? Wacht dan niet te lang met het bestellen, want je wilt natuurlijk op tijd zijn met het hebben van je outfit, zodat je hier al een paar weken naar toe kunt leven en je uiteindelijk met je trainingspak, haarband, pruik, zweetband en een gouden ketting naar toe kunt gaan om de avond van je leven te hebben.