Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Sint en Pietenkleding

Sinterklaas Kostuum of Zwarte Pietenpak kopen? Grootste assortiment in Nedeland. Sinterklaas kleding in alle denkbare prijsklassen. Hier vind je alle accessoires om de Sint of Piet aan te kleden. Van handschoenen tot de mijter, van Kryolan Schmink tot Pieten kraag of Pietenpruik. Baardstellen of de baard van Sinterklaas zijn er zowel synthetisch als buffelhaar en Yak van zeer hoogwaardige kwaliteit. De voorraad is gigantisch, meeste producten zijn uit voorraad leverbaar. We zij specialist in de kostuums in het luxe segment en we vullen elk jaar onze collectie aan met nieuwe modellen.

Sint en Pietenkleding online bestellen

Is Sinterklaas toe aan een nieuw kostuum of zijn de pietenpakken aan vervanging toe? dan bent u bij Feest en Kleding aan het juiste adres. Wij hebben het grootste assortiment aan Sint en Pietenkostuums met een zeer ruime voorraad in ons groot magazijn. Deze kostuums kunt u onlin bestellen maar u kunt ook op afspraak komen kijken en afhalen. We hebben pietenpakken in alle mogelijke prijsklssen. Wil je een pietenpak voor minder dan 30 euro, dan kan kan dat maar we hebben ook zeer luxe, fluwelen pakken met luxe hoedbaretten en volledig gevoerde jassen voor een geweldige uitstraling. Ook de Sint kostuums kunt u bij ons online bestellen. Een goed Sint kostuum bestaat uit een 2-delige habijt, een fluwelen mantel met een stola en een fluwelen kokermijter. Je kunt voor de Sint kiezen tussen een normale mantel of een extra brede mantel, deze zijn gemaakt speciaal voor op het paard maar ook zonder paard geeft de brede mantel een luxe uitstraling, met deze variant lijk je op de Sint van TV die een gelijksoortig kostuum draagt.

Sinterklaaskleding, een baard en accessoires

Heb je een mooi Sinterklaaspak uitgezocht met de perfecte habijt en mijter, dan wordt het tijd om het sint kostuum helamaal compleet te maken. Wat heb je allemaal nog meer nodig? Allereerst de baard met pruik, snor en wenkbrauwen. Er zijn zo veel varianten, bijvoorbeeld met een vaste of een losse snor en van synthetisch haar of van buffel haar. De prijzen van deze baardstellen lopen erg uiteen. Daarmee ben je nog geen Sinterklaas want wat is de Sint zonder zijn grote boek en wat te denken van de staf. Wil je een standaard staf of kies je voor de echte TV staf, het is helemaal aan jou. Dan draagt de Sint ook witte handschoenen, lange handschoenen zijn aan te raden, aangzien deze de (soms) donkere haren op de armen kunnen bedekken, een blond kapsel en een witte baard gaat namelijk niet samen met donkere haren op de arm. Een kruis valt soms onder de baard maar een mooie gouden ring met een steen is wel erg mooi en de Sint zal deze altijd dragen. Vergeet vervolgens niet de lijm, lijmverwijderaar en een schminkset, hoe ouder de Sint, hoe minder schmink gebruiken. Ook bij een goede (buffel) baard heb je al minder schmink nodig. De Sint is nu al aardig aangekleed en we kunnen gaan kijken hoe Piet er uit gaat zien.

Pietenpakken en de accessoires

Pietenpakken zijn er goedkoop tot zeer luxe van fluweel in de hogere prijsklassen. Bij het zwarte pietenpak horen diverse accessoires om het plaatje compleet te maken. Een pietenpak wordt altijd geleverd met een baret, de andere accessoires kun je zelf uitzoeken. Belangrijk is de pietenpruik. Wil jij de hele dag of meerdere dagen voor Piet spelen dan is een comfortabele pruik belangrijk, een verstelbare pruik is zeker aan te raden. De regular pruik is een prima soort in de prijsklasse. Een pruikenkapje is handig om het haar goed onder de pruik te houden maar ook om de eventueel lichtere kleur te verbergen. Lange zwarte handschoenen zijn een must, evenals een maillot in zwart of wit of zelfs in een andere kleur. Op de baret draagt de piet meestal twee gekleurde veren. Dit kan in de kleur van het pak maar het kan ook juist afwijkend zijn voor een vrolijk effect. De veren kunnen vast gemaakt met een speldje en daar overheen kan eventueel een baretspeld, nieuw zijn de baretspelden met mijter, net als in het Sinterklaasjournaal. Bij een pietenpak is een pietencol noodzakelijk voor bescherming van het pak en je hoeft minder diep te schminken, het lijkt mooier. Bovenop de pietencol komt een mooie witte kraag, eventueel met bijpassende manchetten. Voor de pepernoten of de cadeautjes kun je nog een strooizak met mijter of een grote jute zak meenemen. Vergeet ook niet de pietenschmink schmink, in welke kleur dan ook. Wij raden schmink van Kryolan of van Grimas aan, deze schmink is uitgebreid getest en veilig om te gebruiken.

Sint en Pietenkleding voor intochten en scholen

Onze Sint en Pietenkleding is zeer geschikt voor intochten, maar ook voor scholen en bedrijven. Het is helemaal aan jou als organisatie in welke prijsklasse je iets wilt bestellen. We hebben erg goedkope pietenpapkken, de zogenaamde outlet pakken. Maar iets duurder is al erg geschikt voor een intocht, school of bedrijf, bijvoorbeeld de Pietenpakken Cadiz, dit zijn kleurige kostuums met een geweldige uitstraling. Geheel afhankelijk van het budget en interesse zijn er nog talloze kostuums in hogere prijsklassen zoals de luxe polyester pakken of de gevoerde fluwelen kostuums, deze laatst genoemde kstuums hebben een geweldige uitstraling en gaan voor jaren mee.