Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Zwarte Pietenpak kopen

Pietenpak Kopen

Zwarte Pieten Pakken hebben we in diverse soorten. We hebben een enorme voorraad. De kostuums zijn in te delen in Polyester / imitatie, Velours de panne en 100% Katoen Fluweel. Laatst genoemde pietenpakken hebben een zeer luxe uitstraling van hoogwaardige kwaliteit. Wij voeren uitsluitend Fluwelen Pietenkostuums van het allerbeste Fluweel (er bestaan ook veel dunnere soorten!). We hebben instapmodellen van velours de panne. Deze zijn kleurvast, prima uitwasbaar en met goed goudgalon en elastiek. We hebben Pietpakken met en zonder cape. De pakken van imitatiefluweel zijn dikker. De gelijkenis met Fluweel is verbluffend en toch zijn deze kostuums in aanschaf zeer gunstig. Enkele van onze kostuums worden ook gedragen in films zoals oa de Benny Stout Kostuums en Pietenkostuum Spanje. De meisjespietenpakken zijn echte bestsellers de laatste jaren.

Welke soorten Pietenpakken zijn er

Wil je een volwassen zwarte pietenpak kopen dan heb je diverse mogelijkheden, een pietenpak in velours de panne, imitatiefluweel of katoenfluweel. Velours de panne kostuums zijn de wat dunnere kostuums in mooie, felle kleuren, neem bijvoorbeeld het Cadiz kostuum (ook bekend als pietenpak Bilbao), dit is een luxe soort met veel goudgalon, een mooi afgewerkte kniebroek met goed elastiek, een lange cape en een hoedbaret. Deze kostuums zijn uitermate geschikt voor scholen, intochten en bedrijven, een keurig kostuum voor niet al te veel geld waar je jaren mee vooruit kunt. Heb je wat meer te besteden dan kun je kiezen voor een polyester fluwelen kostuum, die zijn er in diverse soorten. Wil je echt professioneel, kijk dan bij de fluwelen Piet kostuums, deze zijn van het beste katoenfluweel van A kwaliteit en zorgen voor een super luxe uitstraling.

Dames Pietenpakken

De dames pietenpakken zijn enorm populair en we hebben diverse soorten. Een heel populair damespak is het Lucia kostuum, ook bekend als het Murcia pietenjurkje, verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties zoals rood, paars, roze en blauw in combinatie met zwart. Deze pakjes zijn extra leuk met een dames pietenpruik, evenuteel met strikjes en een petticoat voor extra volume. Natuurlijk past een gekleurde maillot of dikkere panty ook perfect bij een Pietenjurk. Naast de Murcia pietenjurkjes hebben we ook onderstaande soorten in ons assortiment:

  • Zwarte Piet Dame Madrid (nieuw): een nieuw kostuum, bestaat uit een mouwloos jurkje met daar overheen een jasje en een losse baret, leverbaar in de kleurcombinaties paars-zwart, rood-zwart, pink-zwart, rood-blauw en turquoise-zwart
  • Dames Pietenpak Graciosa: Een charmant pietenjurkje met een klein jasje, een soort bolero, leverbaar in rood-zwart, blauw-zwart, roze-zwart en paars-zwart.
  • Dames Pietenpak Lucia: Het bekendste pietenjurkje in diverse kleurcombinaties, ook bekend onder de naam Murcia pietenpak, leverbaar in blauw-rood, paars-zwart, roze-zwart, en rood-zwart

Je kunt zelf kieze welke kraag of veren leuk staan bij een pietenjurkje, de Graciosa is het enige dames pak die al met kraag en manchetten wordt geleverd.

Kinder Pietenpakken

Naast de kostuums voor volwssenen hebben we natuurlijk ook leuke pietenpakken voor kinderen in diverse kindermaten. Deze maten beginnen vanaf maat 104 en gaan doorgaans tot 178, daarna ga je over naar een volwassen kostuum XS of S. We hebben leuke kinder pietenpakken van zeer eenvoudig en goedkoop tot de wat luxere modellen met cape in deelfde uitvoering als voor volwassenen. Ook bij de kinderpakjes kun je kiezen voor een kindermaillot en accessoies zoals een kraag, veren, een pietencol en zwarte handschoenen in XXS, deze zijn hetzelfde als bij de volwassen kostuums. We hebben wel speciale kinder pietenpruiken. 

Exclusieve Pieten kostuums

Bij Feest en Kleding en bij de Sint en Pietenwinkel hebben we ook exclusieve pietenkostuums die andere winkels niet voeren. Deze kostuums worden in exclusieve en speciale kleurcombinaties gemaakt. Heeft u speciale wensen of wilt u een groot of gevarieerd aantal pietenkostuums aanschaffen dan kunnen we u altijd adviseren. Maak ook gerust een afspraak voor meer info. We helpen u graag.