Feest & kleding

THEMA'S

 • PayPal
 • iDeal
 • DPD
 • Webshop Keurmerk
 • Mister Cash

Boa's

Wie kent ze niet: boa’s! De boa’s zijn al jarenlang erg bekend en populair. Een boa is gemakkelijk te combineren met elk gewenste outfit en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Heb je dus binnenkort een themafeestje en wil je een leuke outfit met boa? Dan ben je bij Feest en Kleding aan het juiste adres. Ons assortiment beschikt over verschillende accessoires, kleding en boa’s, dus kies hier iets leuks uit om jouw avond onvergetelijk te maken.

 • -17%
  Boa wit met goud

  Boa wit-goud

  Boa wit-goud

  Normale prijs: € 5,99

  Speciale prijs: € 4,95

 • boa

  Boa

  Boa in diverse kleuren
  € 4,50
 • blauwe boa goedkoop

  Boa blauw

  De lengte van deze fraaie blauwe boa is 1,80m..
  € 4,50
 • witte verenboa 50 gram

  Boa wit

  Boa wit, 1,80m lang, 50gr
  € 4,50
 • oranje boa

  Oranje Boa

  De oranje boa of verenboa is een geweldige bl..
  € 4,50
 • Boa rood

  Boa rood

  De rode boa past bij een echte diva. De veren..
  € 4,50
 • Boa Roze Hot Pink

  Boa Roze Hot Pink

  Roze Boa, volle verenboa 1.80m 50 gr
  € 4,50

Moet je verkleed in een bepaalde kleur of heb je een specifiek thema? Een boa past er altijd bij! Ga bijvoorbeeld helemaal verkleed in het roze en schaf een roze boa aan. Moet Nederland voetballen tijdens het WK of EK? Trek dan oranje kleding aan om het Nederlandse voetbalelftal aan te moedigen. Deze outfit kun je vervolgens helemaal af maken met een oranje, witte of rode boa. Liever een combinatie van deze kleuren? De oranje-rood-wit-blauw boa is ook enorm leuk, waardoor iedereen ook direct ziet dat jij Nederland representeert.

Een outfit matchen met een boa

Bij een feestje met als thema ‘een touch of gold’ is een wit-goud boa weer ideaal. Ook deze vind je ons assortiment. De boa’s zijn ook verkrijgbaar voor een leuke prijs, dus de boa hoef je niet achterwege te laten. Heb je al een outfit in gedachten of moet je dit ook nog aanschaffen? Bekijk dan ons assortiment met feestkleding ook eens, zodat je direct je hele outfit aan kunt schaffen. Mis je vervolgens nog wat accessoires? Ook deze bieden wij aan! Jouw outfit is binnen de kortste keren samengesteld, zodat je dit gemakkelijk en snel kunt bestellen. Daarna is het tijd om uit te kijken naar het themafeest of de voetbalwedstrijden, met de outfit al in je achterhoofd.

Boa’s bestellen bij Feest en Kleding

De boa’s kun je bestellen via onze website. De betaling is geheel veilig en vertrouwd. Wij gaan direct met jouw order aan de slag zodra wij dit hebben ontvangen. De boa’s ontvang je vervolgens zo snel mogelijk in huis. Bestel je de boa’s samen met feestkleding? Denk er dan aan dat de verzendkosten vervallen bij een bedrag van €75,00, dus zorg er voor dat je alles in één bestelling plaatst om zo kosten te besparen.

Vragen over ons assortiment met boa’s?

Meer weten over onze boa’s? Heb je een vraag over onze service of levering? Onze klantenservice kan je hier het antwoord op geven. Zij zijn telefonisch en per mail te bereiken, dus stel nu jouw vraag aan onze specialisten en je kunt direct verder met het bestellen van de boa’s.