Feest & kleding

THEMA'S

 • PayPal
 • iDeal
 • DPD
 • Webshop Keurmerk
 • Mister Cash

Bretels

Heb jij binnenkort een feestje met een verkleedthema? Dan mogen bepaalde verkleed accessoires natuurlijk niet ontbreken. Wat dacht je van bretels? Deze bretels zijn ook nog eens multifunctioneel. Ze zorgen er namelijk voor dat je broek niet afzakt, maar het staat ook nog eens super leuk bij je verkleed outfit. In ons assortiment vind je verschillende bretels, die jij kunt aanschaffen voor je volgende feestjes. Bekijk het assortiment hier.

 • bier bretels

  Bier Bretels

  Echte Bier Bretels voor een geweldig apres sk..
  € 3,99

Oranje bretels

De bretels van Feest en Kleding zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De oranje bretels zijn geschikt voor alle feestjes waarbij je Nederland moet supporten. Is er bijvoorbeeld een belangrijke voetbalwedstrijd waar het Nederlandse elftal in speelt? Deze wedstrijden worden vaak op veel plekken in steden uitgezonden, waarbij iedereen in oranje kleding staat om Nederland aan te moedigen. De oranje bretels mogen hier natuurlijk niet bij ontbreken.

Bretels rood-wit-blauw

Niet alleen kun je kiezen voor oranje bretels om Nederland aan te moedigen, maar ook de rood-wit-blauw bretels passen hier prima bij. De kleuren van de Nederlandse vlag worden namelijk vaak gecombineerd met de kleur oranje, dus dit past ook prima bij jouw outfit. Daarbij is het natuurlijk ook fijn, zoals gezegd, zodat je broek niet afzakt. Dit geldt helemaal tijdens het springen wanneer er wordt gescoord, want dat is natuurlijk waar het om draait.

Bretels voor het Oktoberfest

De overige bretels uit ons assortiment zijn geschikt voor het bekende Oktoberfest. Dit bekende feest trekt jaarlijks weer veel feestgangers die hun uiterste best hebben gedaan voor een leuke outfit. Ook hier kunnen de bretels natuurlijk niet bij ontbreken. Heb jij een tiroler jurkje aan of een lederhosen? De bretels kun je natuurlijk altijd als extra accessoire toevoegen aan jouw outfit. Wat voor themafeest staat er bij jou op de planning en welke bretels kun jij wel gebruiken? Zodra je een keuze hebt gemaakt kun je dit gemakkelijk online bestellen bij Feest en Kleding. Wij zorgen er voor dat de bretels zo spoedig mogelijk jouw kant op komen, zodat je ze op tijd voor jouw themafeest in huis hebt.

Online bretels en feestkleding bestelling

Meer weten over ons assortiment met bretels? Onze klantenservice helpt je graag verder. Je kunt ze telefonisch of per mail bereiken om al jouw vragen te stellen. Ook voor de rest van je outfit kun je natuurlijk bij ons terecht, dus kijk gerust eens verder.