Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Vleugels

Sommige outfits komen niet helemaal tot hun recht zonder accessoires. Dit geldt ook voor een outfit waar eigenlijk vleugels bij horen. Zonder vleugels is de outfit niet af. Wij hebben daarom voor jou verschillende vleugels verzameld, zodat jij je outfit helemaal af kan maken. Het hangt er natuurlijk vanaf wat voor themafeest jij hebt, maar wij bieden vele mogelijkheden. Benieuwd? Je vindt de vleugels uit ons assortiment hier.

De vleugels van Feest en Kleding

In ons assortiment zijn er verschillende vleugels te vinden voor jouw outfit. Ben je verkleed als bij? Maak de outfit dan af met bijenvleugels en een bijpassend diadeem. Heb je een engelen kostuum? Kies dan voor witte engelenvleugels met een bontrandje. Wanneer je naar een Halloween feestje gaat als engel, dan is dit natuurlijk meer een black angel en dan kun je beter kiezen voor onze zwarte engelenvleugels met halo. Daarnaast hebben wij nog engelenvleugels met glitter in een witte uitvoering. Hoe ga jij verkleed?

Kies een mooie feestoutfit

In de rest van ons assortiment vind je genoeg feestkleding voor een leuk themafeest. Wat voor t themafeest heb jij? Wij bieden je feestkleding voor Carnaval, kerst, filmthema’s, Pasen, de toppers en ga zo nog maar even door. Als je dus nog een outfit nodig hebt voor een feestje, dan kun je gerust even door ons assortiment snuffelen. Heb je vervolgens nog verkleed accessoires nodig om je outfit af te maken? Naast de vleugels bieden wij ook bretels, vlinderstrikken, wapens en nog veel meer accessoires die jouw outfit compleet kunnen maken.

Vleugels die bij jouw outfit passen

Heb je vleugels uitgekozen die jij graag wil dragen naar het feest? Bestel ze dan nu online bij F Feest en Kleding. Zodra wij jouw order hebben ontvangen, gaan wij voor jou aan de slag. Wij doen namelijk ons uiterste best om zo spoedig mogelijk de vleugels te bezorgen.

Online vleugels bestellen bij Feest en Kleding

Bij vragen of problemen kun je de klantenservice van Feest en Kleding altijd even raadplegen. Zij helpen je graag verder met het bestellen van de vleugels en het geven van meer informatie over Feest en Kleding en onze service. Je kunt ze tijdens kantooruren altijd even bellen of mailen en zij komen zo spoedig mogelijk bij je terug met een passend en persoonlijk antwoord.