Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Jassen met LED verlichting

Hoe val je nou goed op tijdens een feestje?

Een jas in een felle kleur, met epaulethouders op de schouders en gouden knopen als sluiting, met zo'n jas ben je de held(in) van de avond... nou, nu niet meer! De jassen met LED verlichting, dát zijn de jassen die jou doen opvallen tijdens elke carnaval, piratenfeest, LSD en alles wat daarop lijkt. De verlichte jassen zijn bedienbaar en draagbaar. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om een stopcontact. Doorgaans zijn 3 AA-batterijen genoeg. Deze gaan in hetzelfde bakje waarmee jij het (de) feest(verlichting) bedient. En wat is nou mooier dan je mede feestgangers verrassen. Je betreedt het feest met de LED-verlichting uit. Op zich is de jas dan al een ware bom, maar het kan nog flitsender. Dan kies je het beste moment uit en doe je de LED-jas aan! Vanaf dan maak jij het feest. Voor de echte veiligheidsfreak is de verlichte jas ook de ultieme oplossing om in het donker zichtbaar te zijn. De jas fungeert dan naast lichtbaken ook als aanvulling op je fietsverlichting!

Jasverlichting

Genoeg over die 'jasverlichting', de jassen zijn namelijk meer dan de LED-verlichting alleen! Onze collectie aan verlichte jassen, is op meer gebieden bijzonder dan alleen hun spetterende LED-verlichting.

  • Exotische Prints
  • Elegante Designs
  • Aandachttrekkende Accenten
  • Opvallend Draagbaar

Exotische Prints

De jasverlichting hoeft niet eens aan om deze jassen te doen uitstaan van de menigte. De prints zijn universeel voor elk feestje en geven de jas een eigentijdse unieke look.

Elegante Designs

Naast die eigentijdse unieke look hebben de jassen ook unieke designs. Zo bieden wij alles aan van blazers, colberts tot over coats. Klinkt zakelijk maar is eigenlijk fééstelijk zakelijk. Zo kun je ook tijdens een borrel de aandacht trekken.

Aandachttrekkende Accenten

Dat aandachtrekken zit 'm ook in de details, de accenten. manchetten, epaulethouders, opstaande kragen, back-split, al deze accenten maken jouw jas opvallend.

Opvallend en draagbaar

Opvallen zit 'm ook in 't meevallen. De jas is ondanks alle feestverlichting niet de zwaarste. Het draagcomfort gaat er voor jou niet op achteruit, en je hoeft niet bang te zijn dat je aan het einde van de avond 20 kilo aan nekspieren hebt gekweekt. We raden je aan goed te kijken naar onze collectie, want zo'n LED-jas is niet voor één avond, nee, het is een compagnon voor de rest van je feestcarrière! En de LED-technologie helpt daaraan mee, want afgezien van het feit dat LED-technologie een lange levensduur heeft, is het ook nog eens superenergiezuinig. Maar daar stopt het niet. Wat als carnaval er weer eens voor zorgt dat je jas onder de 'feestsappen' komt, wees niet getreurd! LED-jassen zijn gewoon wasbaar. Dat betekent dat hij voor elke gelegenheid weer als nieuw kan worden gebruikt, maar volg dan wel de wasinstructies! Shinen kan dus nu echt!