Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Carry Me Kostuums

Carry me kostuums bestellen bij Feest en Kleding is heel eenvoudig. Zoek een origineel carry me kostuum uit de zeer uitgebreide collectie grappige gedragen door kostuums. Wil je naar carnaval of een ander verkleed feest dan zit je met een hilarisch pak op de rug van een dier of zelf op de rug van president Trump. Natuurlijk loop je zelf en zijn de benen van de persoon op de rug niet echt maar het lijkt wel alsof je echt op de nek van de kabouter, gorilla, bavaria man of vrouw zit.

Wat is een carry me kostuum

Bij de carry me kostuums lijkt het net alsof je op de rug van een dier of bijvoorbeeld een dwerg of kabouter zit. Je stapt heel eenvoudig in de benen van het pak. De benen die al aan het kostuum zitten zijn uiteraard niet echt maar het lijken jouw benen. Zo lijkt heet alsof je wordt gedragen door bijvoorbeeld een aap. DE piggyback is dus alleen het onderste deel en is één maat (one size), geschikt voor mensen t/m maat XL. Houd er dus rekening mee dat je het bovenlichaam nog zelf moet aankleden, wordt je dus gedragen door een tiroler vrouw of een Tiroler man, dan is het wel leuk om daar in ieder geval een Tiroler hoedje bij te dragen of een Tiroler blouse.Carry me kostuums hebben verschillende benamingen zoals piggyback, gedragen door kostuums of instap kostuum.

Carry me kostuum dieren

Bij de meeste carry me kostuums lijkt het alsof je op de rug van een dier zit. Zo zijn de carry me pakken op de rug van een aap, paard, koe en pinguin erg populair. Zelfs de piggyback pakken op de rug van een haai of kip is mogelijk, al kan een haai in het echt helemaal niet lopen. Met deze hilarische kostuums ga je zeker een leuk feestje beleven.

Goedkope Carry me kostuums

De meeste Carry me kostuums zijn tussen 45 en 55 euro maar we hebben ook enkele zeer goedkope carry me pakken zoals de dwerg, de gorilla en de olifant. De piggybacks zijn zeer gunstig geprijsd, tussen 30 en 40 euro, er is genoeg keus in de verschillende prijsklassen.

Carry me Tiroler man en Tiroler vrouw bestellen

Zeer populair zijn de carry me Tiroler man en de Tiroler vrouw, ook wel de Bavaria men en vrouw genoemd, deze hebben we in verschillende soorten. Met deze kostuums kun je de beest uithangen met carnaval maar ook tijdens de oktoberfeesten.

Carry me opblaas kostuum kopen:

Naast de carry me kostuums is er ook nog een geheel nieuwe soort. Dit zijn de opblaasbare carry mee pakken. De kostuums zien er hetzelfde uit als de reguliere piggybacks met dat verschil dat ze gevuld zijn met lucht. Deze leuke feestkostuums zijn uitgerust met een ventilatortje die het pak vol lucht blaast als je hem aan zet. Het spreekt voor zich dat je de bovenkant goed moet dichtsnoeren zodat er zo min mogelijk lucht zal ontsnappen. De kostuums zijn er oa in de vorm van een olifan en een dino opblaaspak.

Enkele carry me kostuum tips:

Carry me president Trump kostuum: Op de rug van president Trump is natuurlijk super hilarisch, maar je kunt het nog gekker maken door ook nog eens zelf een Kim Jung Un masker op te zetten, op die manier lijkt het of de leider van Noord Korea op de rug van Trump zit. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om als Mexicaan op de rug van Trump te gaan zitten met een poncho en een sombrero.

Carry me Tiroler man kostuum: De Tiroler man heeft natuurlijk al wat biertjes op en zwalkt over de straat, dan heeft hij ook nog eens jou op zijn rug en dat bemoeilijkt alles nog eens. In plaats van de Tiroler man kun je uiteraard ook kiezen voor het Tiroler vrouw instap kostuum.

Carry me dwerg kostuum: Het carry me dwerg of kabouter kostuum is super hilarisch en uitermate geschikt om als groep mee op stap te gaan, dit pak wordt ook wel het gedragen door dwerg kostuum genoemd