Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Halloween

Een Halloween pak kopen. Halloween is in opkomst en we gaan steeds meer verkleden met Halloween. Welk pak moet ik kopen? We hebben voldoende keus om als Zombie of Geest of Spook te verkleden. Of wil je zelfs als één van de Horror filmhelden verkleed en ga je als Chucky of een Killer Clown uit de film IT. Kijk ook bij de latex Halloween Maskers, er is keus genoeg om in Freddy Krueger of in een enge geest te veranderen. Vergeet ook niet de accessoires zoals nepbloed of de duivelsvorken. Wil je echt goede Halloween Schmink, neem dan de schmink van Kryolan, deze is uitermate geschikt voor professioneel gebruik.

Halloween kostuum voor vrouwen

Wil je een halloween kostuum voor vrouwen bestellen dan is de keus niet makkelijk en zeer uitgebreid. Je kunt van eenvoudig heks kostuum tot een sexy zombie pakje verkleden. Heksenjurken zijn er zowel kort als lang en met een mooie hoed en een kromme neus kun jij een prima halloween feestje vieren. Als vrouw kun je verkleden als heks, monster, dark angel of in day of the dead stijl. genoeg mogelijkheden voor jou om er leuk maar tegelijkertijd afschrikwekkend uit te zien.

Halloween kostuum online bestellen

Het is eenvoudig om je halloween kostuum online te bestellen. Kijk bij wat jij leuk of juist scary vindt en bestel je kleding en accessoires online. Wil je verkleed als de afschrikwekkende IT clown of ga je als Chucky. Wil je een masker, een half masker of juist geen amker maar wel weer schmink en eventueel gkleurde lenzen, de opties zijn zeer uiteenlopend. Heb je dan een pak uitgezocht dan ontkom je niet aan de accessoires, een flesje bloed mag echt niet ontbreken. Ga je verkleed als piraat, zombie en zelfs als nachtzuster, wees niet zuinig met bloed om het griezel effect flink te benadrukken.

Halloween is een griezelfeest

Halloween is een griezelfeest dat is overgewaaid uit de Ierland, heet Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada. In Europa en ook in Nederland wordt steeds vaker Halloween gevierd. Halloween wordt gevierd op 31 oktober. Halloween is namelijk afgeleid van Hallows Eve (allerheiligenavond), de avond voor allerheiligen. Halloween wordt ook in Nederland steeds vaker gevierd waarbij kinderen verkleed als griezelfiguren met pompoenen en lichtjes langs de deuren gaan om snoep te vragen. Ook op scholen wordt steeds vaker Halloween gevierd en pretparken maken er vaak een compleet thema van.

Halloween pak voor mannen bestellen

Er zijn tal van mogelijkheden voor het online bestellen van een Halloween pak voor mannen. Laat je fantasie de vrije loop en verkleed je als zombie, IT clown, vampier, geest of spook. Kijk ook bij de accessoires voor een paar bijpassende Halloween lenzen, bloed of andere accessoires. Er zijn genoeg leuke en scary kostuums met eventuele bijpassende maskers om er een geweldig halloween feest van te maken

Populaire halloween kostuums en accessoires:

  • Halloween IT clown de luxe kostuum: Misschien wel het meest afschrikwekkende pak van dit moment, zeker als je ook nog eens het bijpassende IT masker op zet zul je een de mede feestgangers flink schrik aanjagen.
  • White out maandlenzen: witte maandlenzen geven je een soort geest of zombie uitstraling
  • Geest spook kostuum: een lang wit gewaad met een stoffen masker laat je eruit zien als een geest of een spook
  • Skulls blood suitmeister: In 3 delig kostuum naar de halloween party is een andere optie. Een pak vol met doodshoofden met een bijpassende stropdas, dan ga je super orogineel naar het griezelfeest