Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Bewegende Halloween Poppen

Bewegende Halloween Poppen

Ga je binnenkort een Halloween feest organiseren? Een must voor een Halloween feest is het hebben van griezelige attributen. Je wilt natuurlijk wel dat jouw gasten schrikken. Hoe kan dat nou beter door het ophangen van bewegende Halloween poppen. Brr, krijg je al kippenvel?

Bewegende Halloween poppen kopen

Bij Feest en Kleding vind je een ruim aanbod met items waar je jouw Halloween feest mee kunt versieren. Wil je dat jouw gasten meteen bij binnenkomst al schrikken? Hang dan een Bewegende Halloween pop voor de deur. Helemaal mooi als het donker is, want dan schrikken jouw gasten nog meer. Naast dat de poppen bewegen, maken de meeste poppen ook nog eens angstaanjagende geluiden waardoor het schrikeffect nog erger is. Bij elke pop vind je een filmpje, zodat je precies kan zien wat je koopt. Waar schrik jij het meest van?

Van Creeping Death Zombie tot Zwevende Geest

In ons aanbod hebben we heel veel Bewegende Poppen waar jouw gasten gegarandeerd van schrikken. Wat denk je van een Bewegende Halloween Skull? Deze pop heeft zelfs verlichting en bevat horror geluiden. Een andere topper voor jouw feest is de Creeping Death Zombie. Deze kruipende zombie gaat bewegen zodra je in de buurt komt. Top dus voor jouw Halloween feest. Wat tot slot niet mag ontbreken tijdens een Halloween feest dat zijn geesten. We hebben diverse geesten in ons aanbod. Ze is er bijvoorbeeld een geest met rode knipperende ogen en maden in het gezicht, maar kan je ook kiezen voor een zwevende geest met die naar boven en beneden beweegt en geluid maakt. Kortom: er is genoeg keuze voor jouw feest.

Betaalbaar

Voor het organiseren van een feest in griezelsfeer, ben je vaak al wel genoeg geld uit. Dit begrijpen wij maar al te goed en daarom zijn onze items scherp geprijsd, zo ook de Bewegende Halloween Poppen. Daarnaast prijzen we regelmatig artikelen af zodat je deze nog voordeliger kunt kopen. Indien dit het geval is dan staat dit aangegeven bij de pop.

Voordelen Feest en Kleding

Het kopen van Halloween artikelen bij Feest en Kleding heeft diverse voordelen. Allereerst hoef betalen je geen verzendkosten te betalen in Nederland, België en Duitsland vanaf een minimale bestelling van €75. Kom je niet meteen aan dit bedrag? Koop dan ook meteen je Halloween outfit in onze webshop, want zo bespaar je op extra kosten. Heb je een aankoop gedaan? Je hoeft nooit lang te wachten tot deze binnen is. Wij doen ons uiterste best om jouw bestelling nog dezelfde dag te verwerken. Bovendien is het ook mogelijk om jouw artikelen af te halen in ons magazijn in Vriezenveen. Maak hiervoor een afspraak via de telefoon of mail.

Vragen over Bewegende Halloween poppen?

Bekijk ons aanbod Bewegende Halloween poppen en plaats je bestelling. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder, zodat je een geschikte aankoop verricht waar je tevreden mee bent.