Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

handschoenen voor carnaval bestellen

Handschoenen voor carnaval en voor andere feestjes zijn er in alle kleuren. Of het nu lange of korte zijn, galahandschoenen of nethandschoenen, voor alle feestjes hebben wij passende handschoenen, zelfs voor de Kerstman, Sinterklaas en voor de Pieten. De gekleurde handschoenen zijn geweldig voor carnaval.

Handschoenen voor carnaval

Lange zijden handschoenen voor een themafeest of juist voor carnaval? Of de fluor nethandschoenen in diverse kleuren werden voornamelijk gedragen in de jaren 80 en 90, wellicht wil je je verkleden als Madonna of als Cindy Lauper. De zwarte lange handschoenen zijn uitermate geschikt als pietenhandschoenen en de witte korte handschoenen zijn populair bij de prinsen, maar ook voor Donald Duck of bij een Pinokkio pak. Voor een galafeestje hebben we speciale galahandschoenen.

Handschoenen voor Sinterklaas of de Kerstman

Ook Sinterklaas koopt natuurlijk zijn fraaie witte handschoenen bij Feest en Kleding. Voor hem hebben we ook nog extra luxe handschoenen. De goedheiligman kan overigens korte maar ook lange witte handschoenen dragen, vooral een Sint met donkere haren op de armen staan langere handschoenen beter. Uiteraard geldt hetzelfde voor de Kerstman. Bekijk hier de accessoires voor de Kerstman en Sinterklaas.

Gekleurde handschoenen online bestellen

We hebben rode, blauw, gele en zelfs gouden en zilveren handschoenen. Deze hebben we dan nog in lang en kort. Je kunt ze bestellen in satijn in nethandschoenen, je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het. Kies de kleur handschoenen die passen bij jouw kostuum en maak er een geweldig feestje van!