Feest & kleding

THEMA'S

 • PayPal
 • iDeal
 • DPD
 • Webshop Keurmerk
 • Mister Cash

Holland Brillen

Hup Holland Hup! Een oranje outfit is natuurlijk niet compleet zonder bril. Staat er weer een sportwedstrijd op de planning, komt Koningsdag er weer aan of heb je een feestje waarbij je in het oranje gekleed moet? Dan is het leuk om hier een speciale outfit voor aan te schaffen en hier hoort natuurlijk een oranje bril bij. Heb je al een voorkeur wat betreft de bril? Je kan ook inspiratie opdoen door ons assortiment met Holland brillen, wat je op deze pagina vindt.

 • oranje bril

  Oranje party bril

  Oranje party bril, Blues Brother model! Leuk ..
  € 1,95
 • -29%
  Grote Oranje Zonnebril

  Oranje Bril groot

  Oranje Bril groot, deze opvallende Oranje bri..

  Normale prijs: € 4,95

  Speciale prijs: € 3,50

 • oranje dames bril

  Oranje damesbril

  Oranje damesbril, perfect model voor Koningsd..
  € 3,99
 • -60%
  Bril Jackie Oranje

  Bril Jackie Oranje

  Bril Jackie oranje is de partybril bij uitste..

  Normale prijs: € 4,95

  Speciale prijs: € 1,99

Een Holland bril voor elke gelegenheid

De Holland brillen in het assortiment zijn erg divers. Zo heb je een oranje party bril, grote oranje brillen, die ook verkrijgbaar zijn in het rood, wit en blauw, een oranje bril met kroon, een oranje damesbril en de oranje bril Jackie. Deze brillen mogen allemaal niet ontbreken op een dag als Koningsdag of op een ander feestje waar je oranje outfit weer goed van pas komt. Kies jij dan liever een outfit zo gek mogelijk of houd jij het nog een beetje rustig? Ook als je niet naar een feestje gaat kun je natuurlijk gewoon een oranje Holland bril opzetten, tijdens het wandelen door de stad en het bezoeken van de kleedjesmarkt. Hiervoor hoef je niet per se helemaal oranje gekleed, maar heb je toch een oranje aspect bij je outfit.

Een oranje outfit met Holland bril

Naast de zonnebrillen kun je bij ons ook je hele outfit samenstellen. Hoe meer oranje je aan hebt, hoe beter. Dames- en herenkleding vind je hier genoeg, dus iedereen kan hier een mooie outfit scoren. Welk T-shirt, jurkje of hoodie wil jij graag aan op deze aankomende feestdag? Houd een beetje rekening met je planning en het weer, zodat je een geschikte outfit kunt bestellen.

Holland bril online bestellen

Een hippe oranje bril voor een feestje kun je gemakkelijk online bestellen bij Feest en Kleding. Neem een kijkje tussen ons aanbod zodat je een weloverwogen keuze kunt maken en jij met je nieuwe oranje bril kunt shinen op Koningsdag of de voetbal wedstrijd waarin Nederland speelt.