Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Holland Schmink

Je af en toe verkleden naar het thema van het feestje is leuk, zolang het niet wekelijks hoeft. Daarom is het ook leuk om alles uit de kast te halen op de momenten dat je het wel doet. Met alleen de outfit zijn sommige mensen tevreden, maar de echte finishing touch is natuurlijk Holland schmink. Waarschijnlijk ben jij wel bekend met de schminkstaaf met de kleuren rood, wit en blauw die je tijdens voetbalwedstrijden of Koningsdag veel voorbij ziet komen op wangen van de feestende mensen. Als jij dit ook wil, ben je hier aan het juiste adres.

Verschillende kleuren schmink

Naast de schminkstaaf die hierboven is genoemd, vind je nog meer schmink in ons assortiment. Wat wil jij er mee schminken? De witte en rode schmink is verkrijgbaar in ons assortiment. Naast schmink kan natuurlijk ook de oranje en rode lippenstift natuurlijk niet ontbreken. Voornamelijk de vrouwen is dit een extra finishing touch van de outfit, maar de mannen kunnen oranje gel voor in hun haar kopen. Naast de schmink kunnen ook de accessoires dienen als finishing touch. Voor een heel ruim assortiment met accessoires kun je ook bij ons terecht, dus neem eens een kijkje tussen alle producten, zodat je een mooie outfit samen kunt stellen.

Houd rekening met de schmink en het weer

Wat zijn jouw plannen en wat heb je nodig? Bedenk dat van tevoren goed, zodat je gericht kan zoeken op onze website. Houd daarbij ook het weerbericht in de gaten, want je wilt immers niet dat je schmink helemaal uitloopt tot aan je kin. Trek nog een leuk verkleedpakje aan, om goed voorbereid op pad te gaan en optimaal te genieten van deze feestdag. Wat wil je nog meer?

Alle Holland producten

Heb je nog vragen of wil je even rondkijken tussen al onze Holland producten? Dat kan allemaal. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste Holland schmink. Opbellen mag altijd, want wij staan je graag te woord.