Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Beroepen en uniformen kleding bestellen

Wil je een beroepen of uniform kostuum voor carnaval kopen? Er zijn zoveel beroepen en er zijn evenveel leuke beroepen kostuums te koop. Wat wil je worden als je nog kind bent? Dan wil je bij de brandweer of bij de politie, als kind wilde je al een politiepak of verkleed als brandweer. Waarom niet als volwassene? We hebben leuke politie jumpsuit pakken met een pet voor heren. Maak je pak helemaal compleet met een politieknuppel en handboeien. Voor de dames zijn er ook leuke politiepakken, deze zien er net wat leuker uit als de politiedame die je op straat tegenkomt. Mevrouw agent draagt met carnaval een rokje of een strakke jumpsuit en neemt daarbij uiteraard ook haar handboeien mee. Benieuwd in welk uniform jij je beroep gaat uitoefenen met carnaval

Stewardess en piloot uniform kostuums

Wat is nou leuker dan de wereld over als in een uniform van een piloot of dan stewardess? Er zijn talloze leuke stewardess pakjes in hippe kleuren en met leuke hoedjes. Wil je naar carnaval als stewardess van Transavia, KLM, Ryan Air, het kan allemaal. Doe je haar in een staart, trek een stewardess jurkje aan en maak het hoedje vast op je hoofd en vier carnaval als nooit tevoren. Misschien kom je wel de piloot van je dromen tegen. De gezagvoerder is uiteraard gekleed in een deftig pilotenpak met een bijpassende pet. Ga op avontuur en maak er een geslaagd feestje van.

Cheerleader Pakken zijn ook een soort uniformen

De cheerleaders treden op voor sportwedstrijden en is overgewaaid uit Amerika. De Cheerleaders vermaken het publiek voor de wedstrijd en in de rust, vooral bij American Football en basketbal. De cheerleader pakje lenen zich uitstekend voor een leuk feestje of carnaval. Er zijn genoeg goedkope cheerleader pakjes te krijgen in mooie felle kleuren, vooral het rood-witte cheerleader kostuum is razend populair

Formule 1 Pakken beroep kostuum

Ook de formule 1 race-overalls behoren tot de beroepen kostuums De formule 1 is vooral erg populair geworden door de prestaties van Max Verstappen. Wil je verkleed in een echt Racepak, dan zijn de Formule 1 kostuums iets voor jou. Voor de heren is er de blauwe overall met formule 1 tekst en voor de dames het pitspoes formule 1 jurkje. Een bijpassende pet erbij en gas op de lollie! Schip Ahoy met een Kapiteins pak of Matroos jurkje Ook de zeevaart spreekt tot de verbeelding, de zee bevaren als matroos of zelfs al kapitein van een schip. Zowel voor de jurkjes voor de dames als de luxe kapiteinspakken voor de heren zijn geweldige uniformen. Kies een bijpassende kapiteinspet met bijvoorbeeld een anker en je kunt zo de Love Boat op om feest te vieren. Jouw avond kan niet meer stuk!

In uniform verkleed als zuster, verpleegster of chirurg

Een ander gigantisch leuk uniform komt uit de gezondheidszorg, namelijk uit het ziekenhuis. Daar weken de zusters in leuke korte jurkjes en chirurgen in hun groene operatiekleding. Dames kunnen het beste gekleed gaan als nachtzuster. De zusterpakjes zijn erg leuk maar vergeet niet de stethoscoop mee te nemen om andere feestgangers grondig te onderzoeken. De heren kunnen als Chirurg. Het leuke is dat je deze kostuums ook zo weer met Halloween kunt gebruiken, een beetje bloed er op een je hebt een perfecte Halloween outfit. Een gratis tip van Feest en Kleding!

Nog enkele Beroepen Kostuum Tips

Kun je nog geen leuk uniform vinden na het lezen van bovenstaande tips dan volgen hier nog enkelen suggesties: