Feest & kleding

THEMA'S

 • PayPal
 • iDeal
 • DPD
 • Webshop Keurmerk
 • Mister Cash

Gevechts Kostuums

Onder gevechtskostuums of gevechtskleding verstaan we alle pakken die mensen dragen die bereid zijn om te vechten. Denk hierbij in de eerste plaats aan alle leger en camouflage kostuums maar ook aan S.W.A.T. kostuums. Ook de pakken van La Casa de Papel behoren tot deze categorie. Denk ook aan de gevechtskostuums uit de geschiedenis, destijds nog niet met automatische geweren maar met bijlen, zwaarden etc. Thema’s zoals de Vikingen, ridders en romeinen kun je ook tot deze categorie rekenen.
 • Commando - OPPO Suit

  Commando - OPPO Suit

  Deze commando OPPO suit is in zijn geheel uit..
  € 74,95
 • -17%
  Legerpakje dames goedkoop

  Legermeisje

  Legerpakje voor dames, een zeer gemakkelijk t..

  Normale prijs: € 17,95

  Speciale prijs: € 14,95

 • -37%
  legerdame sexy

  Legerdame jurkje met pet

  Legerdame jurkje met pet, aanbieding OP=OP

  Normale prijs: € 47,50

  Speciale prijs: € 29,95

 • -11%
  Fortnite skull trooper pak

  Fortnite Skull Trooper kostuum Volw

  Fortnite Skull Trooper kostuum uit de bekende..

  Normale prijs: € 27,99

  Speciale prijs: € 24,99

Gevechts en Camouflage pakken

Leger en gevechts kostuums kenmerken zich door camouflage. Vaak donkergroene pakken om vooral in de natuur niet op te vallen en de vijand middels een aanval uit het niets te verrassen. We hebben voor zowel heren als dames diverse camouflage kostuums. Voor heren zijn er zelfs 3 delige pakken waarmee je uiteraard niet echt een ‘tour of duty’ gaat beleven maar wel prima mee op een feestje kunt verschijnen. De 3-delige kostuums bestaan uit een colbert, camouflagebroek en een bijpassende stropdas. Voor de dames zijn de legerjurkjes het leukst of natuurlijk de camouflage hotpants, in deze schutkleuren val je tijdens de oorlog niet op maar op een feestje des te meer. We hebben zelfs een Desert Storm jurkje, genoemd naar de oorlog in Irak. In Irak moest je je verstoppen in de woestijn en in het zand, vandaar het zandkleurige jurkje. Wil je echt gevaarlijk overkomen dan kun je overwegen om er een AK 47 machinegeweer bij te bestellen, deze is met licht en maakt ook nog eens geluid.

Piraten gevechts kostuums

Piraten gevechts kostuums blijven populair. Kinderen willen al graag verkleed als piraat maar voor volwassenen is het al niet anders. Iedereen wil wel een dag Jack Sparrow uit de Pirates of the Carribean zijn. Er zijn zoveel varianten voor zowel dames al heren. Er zijn stoere zwarte piratenjassen, er zijn zelfs luxe gevoerde jassen en jassen van fluweel, daar zoek je dan een stoere piratenblouse bij en klaar ben je. Een paar fraaie beenkappen maken de outfit uiteindelijk compleet, beenkappen zorgen ervoor dat het lijkt alsof je een paar hoge piratenlaarzen aan hebt. Voor de dames hebben we complete outfits met een broek of een compleet piratensetje met een gestreept rokje. Een ooglapje kan er natuurlijk altijd bij, evenals een piratenhoed of een bandana, bijvoorbeeld met doodskoppen.

S.W.A.T. gevechts kostuums kopen

De SWAT gevechts kostuums spreken altijd tot de verbeelding. De SWAT vesten zijn makkelijk te dragen, kunnen gewoon over een zwarte trui en je zoekt er een leuke SWAT pet bij uit en een bijpassend wapen, bijvoorbeeld een machinegeweer zoals en AK47 speelgoedgeweer, die er best reëel uitziet. Voor de dames hebben we een sexy SWAT pakje, maar deze ziet er niet minder gevaarlijk uit.

La Casa de Papel gevechts kostuum bestellen

Iedereen wil verkleed in een La Casa de Papel gevechtskostuum, als in de gelijknamige Netflix serie, compleet met een Dali masker. Dit is een zeer eenvoudig maar o zo’n leuk pak. Het Dali masker kun je gewoon boven op je hoofd dragen, simpel maar zeer effectief. Een machinegeweer en een paar witte handschoenen maken je outfit compleet.

Viking en Ridder gevechts kostuums

Als er twee volken zijn die bekend staan om hun gevechten dan zijn het wel de Vikingen en de Ridders. De Vikingen vochten op zee en als ze aan land waren gingen ze gewoon door. We hebben dan ook geweldige Vikingpakken voor dames en voor heren, helemaal compleet. De ridders in de middeleeuwen waren al niet anders. Zij organiseerden hele toernooien die alleen maar draaiden om de gevechten. Logisch dus dat ook de ridderpakken behoren tot de gevechtskostuums.