Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Horror kleding

Horror Kleding is uitermate geschikt voor Halloween maar ook met carnaval kun je natuurlijk verkleed als spook, heks geest of als the IT clown of Chuckie. Er is genoeg horror kleding om er een leuk feestje van te maken, lekker griezelen in een eng of een maf horror pak. Wil je verkleed als heks of verkleed als je favoriete figuur uit je favoriete horror film, denk daarbij bijvoorbeeld aan Chucky of aan de huiveringwekkende IT Clown met zijn rode ballon. De feestgangers zullen gillend op de loop gaan!

Horror kleding bestellen

Horror kleding is in te delen in verschillende thema’s. Hieronder een aantal categorieën om uit te kiezen:

  • Day of the Dead
  • Zombies en Geesten
  • Horror Clowns
  • Heksen
  • Duivels en Engelen

Horror Day of The Dead kleding

Een populair thema binnen de horror kleding is The day of the dead. De dag van de doden komt over uit Mexico en is een herdenkingsdag, deze traditie wordt gevierd op 1 en 2 november en is inmiddels ook naar Amerika en andere landen overgewaaid. Het feest is ontstaan uit het vereren van de doden en ziet er voor buitenstaanders soms wat luguber uit, vandaar dit dit thema uitermate geschikt is voor het Halloween thema. We hebben leuke Day of the Dead jurkjes in rood en roze maar ook het Mexican skull jurkje en zeer fraaie Day of the Dead maskers en half maskers. Natuurlijk kun je ook met schmink je gezicht in de stijl van het thema schminken.

Horror Film Kostuums kopen

Wil jij ook verkleed in een horror kostuum zoals de held in je favoriete horror film? We hebben super leuke film kostuums zoals het oude en het nieuwe IT Clown kostuum, de oude IT clown is razend populair met zijn rode ballon maar de nieuwe is ook geweldig,, een grijs kostuum met een huiveringwekkend IT Clown masker. Verder zijn er ook luxe kostuum met masker van The Saw en niet te vergeten van de meest enge pop op aarde …, Chucky! Ook het luxe Chucky kostuum wordt geleverd met een misselijkmakend masker. Het kostuum met de tuinbroek is geweldig en het grote mes hebben we ook zodat je geheel in Chucky stijl naar het feest kunt, de gasten zullen verschrikt op kijken!

Horror Vampier en Dracula Capes

Wil je verkleed als Dracula of Vampier dan is een bijpassende cape, al dan niet met een opstaande kraag wellicht een goed idee. Wil je varieeren dan is dat ook mogelijk bij sommige capes want er zijn tegenwoordig capes die je aan twee zijden kunt dragen, bijvoorbeeld met zwart en rood of zwart met paars

Goedkope horror Kostuums

Wil je niet te veel uitgeven maar wel een super leuk horror feest hebben, kijk dan eens naar het Grim Reaper kostuum met masker of naar het geest of spook kostuum met masker. Deze kostuums zijn makkelijk te dragen, niet te duur en zeer compleet met masker, echt een aanrader dus. Heksenjurken lang en kort Heksenjurken blijven altijd leuk voor een horror of Halloween feestje. Naast de lange heksenjurken zijn ook de wat kortere heksenjurkjes erg populair. Kies zelf een leuke heksenhoed en ga met je bezem op pad nar het feestje. Jouw feestje zal zeker geslaagd zijn.