Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Indiaan / cowboy

Indianen en cowboy kostuums kopen, een Wild West feestje in een stoer cowboypak of in een indiaan kostuum vieren? Kom pak je lasso maar, zo vangen cowboys indianen, we rijden over prairies, steeds op zoek naar avontuur. Het cowboy en indianenthema blijft populair en superleuk. Als kind wilde je al verkleden als een stoere cowboy of een indiaan, compleet met cowboyhoed of indianentooi en een nep pistool in een holster of een pijl en boog.

Verkleed als cowboy

Een Cowboy kostuum voor heren bestaat uit een cowboybroek, meestal een rood geblokte blouse (die je ook naar het oktoberfeest weer aan kunt) en een cowboyhoed, daarnaast knoop je dan een rode zakdoek om de hals. De cowboybroek kan ook je eigen (spijker)broek zijn met chaps daar overheen. We hebben daarvoor zeer luxe chaps in ons assortiment. Ook een lange cowboyjas behoort tot de mogelijkheden, compleet met hoed en hesje. Voor de dames, de zogenaamde cowgirls is het cowgirl Texas jurkje een leuke optie of de sexy cowgirl met een leuke dameshoed. Natuurlijk kun je ook gewoon voor de saloondame gaan, een fraaie lange jurk in roze met zwart.

Een indiaan kostuum bestellen

Indianen zijn de oorspronkelijke bewoners van Amerika. Columbus had zich vergist en dacht dat hij in Indie was, vandaar de naam Indianen. Wil je als indiaan naar een feestje dan kun je kiezen uit heel veel kostuums. De indianenkleding is vaak uitbundig versierd met veren en andere versierselen. Veren spelen een belangrijke rol bij de indianen, denk maar aan de verentooien. Zo dragen de dames bij de indianenjurkjes vaak een bandje met één of twee veren en kunnen de mannen ook kiezein voor een imponerende indianentooi, deze hebben we zowel kort als lang. Wil je echt een luxe tooi bij je kostuum, kies dan voor de Indianentooi de luxe of voor de wat kortere Appache indianentooi.

Cowboy en Indianen kostuums en accessoires

Bij een leuk cowboy of indianenkostuum horen natuurlijk ook bijpassende accessoires. Wat zijn de beste accessoires om te kiezen Hieronder een aantal tips: De cowboy draagt uiteraard een cowboyhoed. Deze zijn in heel veel gevarieerde vormen en kleuren, de leatherlook Nevada is een echte aanrader Een cowboy zonder holster is geen cowboy, dus de holster met daarin het pistool is een must De indiaan mag niet op pad zonder indianentooi, de indianentooi Appache is een echte luxe tooi met blauwe accenten, een topmodel Indianen dragen ook dromenvangers of andere versieringen met veren, indianen zijn gek op kettinkjes met kralen ed. Een indianenketting met tanden is een leuke aanvulling op je outfit. Een Indiaan moet wel echte zwarte haren hebben, liefst een dikke bos haar met vlechten, een indianenpruik maakt de outfit dan ook compleet. Sommige indianenpruiken zit het veertje al aan vast.

Indianenkostuums en oorlogskleuren

Heb je een indianenkostuum uitgezocht met een daarbij passende indianentooi, vergeet dan niet je gezicht te beschilderen met oorlogskleuren. De oorlogskleuren voor de indiaan zijn rood, wit, zwart en blauw, medicijnschilderingen noemen de indianen dat. Het beschermde ze tegen kwade geesten en de kleuren gaven tevens aan bij welke stam je hoorde.