Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Jaren 80 en 90 kleding

Jaren 80 en 90 kleding, de tijd van Madonna, Cindy Lauper en de Venga Boys, hele foute trainingspakken met zweetbandjes, netshirtjes en Neon Kleding. Wil je verkleden in de tachtig en negentiger jaren stijl, dan is er genoeg te kiezen. Denk hierbij dus aan pruiken met een matje, gekleurde trainingspakken, discokleding in zilver en goud of retro pakken. Een bijpassende gekleurde bril of een gelpruik maakt het geheel compleet. Bekijk nu eens ons aanbod met jaren 80 en 90 kleding.

Jaren 80 en 90 trainingspakken voor je themafeest

Waarschijnlijk denk je bij jaren 80 en 90 kleding direct aan trainingspakken. De kleding van New Kids is daarbij kenmerkend. Hoe fouter hoe beter. Als je een themafeest op de planning hebt staan, is het natuurlijk leuk om groots uit te pakken met je outfit. Met alleen een mooi trainingspak ben je er natuurlijk nog niet, want de accessoires ontbreken nog. Kijk daarom eens verder in ons assortiment naar leuke bijpassende accessoires, die je outfit helemaal af maken.

Ons assortiment met feestkleding

Niet alleen zijn de trainingspakken erg bekend, maar ook de aerobics pakken doen het erg goed. Hoe meer gebruik van fluorescerende kleuren, hoe beter. Neem bijvoorbeeld een paar gewichten mee als special effect. Heb je nog meer themafeestjes op de planning staan waar je nog een outfit voor nodig hebt? Dan kun je gerust eens even nog verder kijken in ons assortiment. Wij bieden namelijk veel kledingstukken aan voor bijvoorbeeld sint en piet, Holland Oranje feest, Halloween, Carnaval en ga nog maar even door. Genoeg keuze dus om met een mooie outfit op je feestje te verschijnen.

Online jaren 80 en 90 kleding bestellen

Heb je een mooie outfit gekozen voor je themafeest? Dan kun je dit nu online bestellen. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag en zorgen er voor dat dit zo snel mogelijk bij jou wordt bezorgd. Hierdoor kun jij zonder zorgen in je gekozen outfit op pad en zal iedereen onder de indruk zijn van jouw outfit. Twijfel je toch nog over jouw bestelde outfit? Je kunt je outfit binnen 14 dagen nog retourneren en wij storten dan je geld terug zodra wij de bestelling weer binnen hebben.

Vragen over jaren 80 en 90 kleding?

Heb je nog vragen over onze jaren 80 en 90 kleding? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat zij jouw vragen kunnen beantwoorden. Daarbij kunnen ze je van alles vertellen over ons assortiment en onze service. Je kunt ze telefonisch of per email bereiken en zij staan je zo snel mogelijk te woord.