Feest & kleding

THEMA'S

 • PayPal
 • iDeal
 • DPD
 • Webshop Keurmerk
 • Mister Cash

Morphsuit - Second skin

Ben je voor een feestje op zoek naar een morphsuit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim assortiment met verschillende soorten morphsuits voor verschillende gelegenheden. Heeft jouw feestje een speciaal thema? Dan kun je daar je morphsuit op selecteren. Het voordeel van een morphsuit is dat het zo erg aansluit op je lichaam dat je onherkenbaar naar het feestje gaan. Bekijk nu alle mogelijkheden op deze pagina.

 • -30%
  Morphsuit Zombie

  Morphsuit Zombie

  Morpsuit Zombie original, Morphsuit is een pa..

  Normale prijs: € 49,95

  Speciale prijs: € 34,95

 • Morphsuit Tuxedo

  Morphsuit Tuxedo Zwart

  Morpsuit Tuxedo original, Morphsuit is een pa..
  € 49,95
 • Gangster Morphsuit

  Morphsuit Gangster

  Morpsuit Gangster original, Morphsuit is een ..
  € 49,95
 • Muscle Morphsuit

  Morphsuit Muscle

  Morpsuit Muscle original, Morphsuit is een pa..
  € 49,95

De verschillende soorten pakken

Een zombie, gangster of muscles morphsuit. Waar ligt jouw voorkeur? Deze morphsuits vind je onder andere in ons assortiment. Dit pak sluit helemaal aan op je lichaam, inclusief je hoofd. Hierdoor is het vaak lastig om iemand te herkennen in dit pak. Heb je een speciaal themafeest zoals het Oktoberfest? Dan kun je kiezen uit een lederhose bierfeest second skin. Ook vind je speciale second skins voor Koningsdag. Genoeg keuze dus.

Overige kleding van Feest en Kleding

Naast de morphsuit vind je veel meer feestkleding in ons assortiment. Voor verschillende gelegenheden kun je hier terecht om een mooie outfit te scoren. Denk hierbij aan het Holland Oranje feest, kleding voor de jaren 80 en 90, Carnavalskleding, dierenpakken, Toppers kleding en ga zo maar door. Natuurlijk doe je niet dagelijks mee aan deze verkleedpartij, maar daarom is het extra leuk om goed uit te pakken op je themafeestje. Wil je nog meer uitpakken? Neem dan ook eens een kijkje tussen alle accessoires om je outfit helemaal af te maken.

Morphsuit bestellen

Wanneer je een second skin hebt uitgekozen die voldoet aan jouw wensen en die ook nog eens aansluit op het thema van het feest? Dan kun je overgaan tot het bestellen van dit morphsuit. Zodra wij de bestelling ontvangen gaan wij voor jou aan de slag. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij dit morphsuit zo snel mogelijk in huis hebt. Is deze second skin toch niet helemaal naar wens? Dan kun je dit binnen 14 dagen nog retourneren.

Vragen over een second skin?

Heb je vragen over de second skin? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Wij kunnen je namelijk meer vertellen over de kleding uit ons assortiment. Je kunt onze klantenservice bereiken door ons even op te bellen of een mail te sturen. Wij zullen je vervolgens zo spoedig mogelijk te woord staan om jou verder te helpen met je zoektocht naar de juiste morphsuit.