Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Kostuums 3-delig

Gekleurde kostuums en opposuits kopen voor een gezellig feestje? Het kan allemaal!

Drie-delige kostuums met jas, pantalon en in de meeste gevallen een stropdas. Tot deze categorie behoren uiteraard de wereldberoemde OPPO-suits en Suitmeister pakken, maar we hebben ook diverse andere soorten gekleurde kostuums. Waarom saai gekleed in een 3-delig kostuum als het ook een stuk vrolijker kan in een gekleurd pak? Ga als groep in een OPPO-suit naar die officiële gelegenheid of naar carnaval en je hebt gegarandeerd succes! Bovendien vind je nergens voor die prijs een kostuum met stropdas en gevoerd jasje in die prijsklasse!

Een 3 delig kostuum voor een feestje

Bij een 3 delig kostuum denk je al gauw aan een maatpak voor je werk, meestal in zwart, grijs of blauw. Bij Feest en Kleding is dat anders. Wij hebben drie delige kostuums voor feestjes en eigenlijk - waarom niet - voor het werk. Het hoeft toch niet altijd zo saai? Waarom niet een in een gekleurd regenboog kostuum of in een rode oppo suit naar je werk? Mocht dat net een brugje te ver zijn, dan zijn de pakken ook erg geschikt voor een feestje of voor carnaval. Opposuits of suitmeister pakken zijn er in diverse kleuren en met fraaie prints maar ook andere kostuums in jaren 70 of in Ibiza stijl behoren tot de mogelijkheden.

Een gekleurd kostuum online bestellen

Het is heel eenvoudig om een gekleurd kostuum online te bestellen. We hebben diverse kostuums in effen kleuren zoals rood, blauw, paars en roze. Deze kostuums zijn er zowel in opposuits, als ook in jaren 70 uitvoering. De jaren 70 kostuums bestaan uit een broek en een colbert, de broek heeft geheel in stijl van die tijd uitlopende pijpen. Naarst de effen gekleurde kostuums zijn er natuurlijk ook de kostuums met een print zoals bijvoorbeeld het bier kostuum, het komisch uitziende kostuum ziet eruit als een glas bier, geel met een witte schuimkraag, zelfs de stropdas kleurt hetzelfde.

Een 3 delig kostuum voor Halloween

Er zijn ook pakken geheel in halloween stijl met halloween prints. Deze 3-delige pakken hebben designs met schedels, pompoenen, skulls en heel veel bloed. Dus wil je echt in stijl naar het horror feestje en niet standaard in bijvoorbeeld een spokenpak of een zombie kostuum, kies dan voor een opposuit, suitmeister en ander gekleurd halloween kostuum. Dat maakt het verrassend en vooral ook super origineel.

Wat is het verschil tussen een opposuit en een suitmeister kostuum

Een opposuit is de meest luxe uitvoering wat betreft de 3-delige carnavals kostuums. De pakken hebben een magnifieke slim fit pasvorm, zijn volledig gevoerd en leverbaar in maar liefst 9 maten, de kwaliteit is uitmuntend en de prijs valt best mee. Wil je een goed maar iets goedkoper pak met stropdas dan is de suitmeister een prima alternatief. Deze kostuums zijn iets goedkoper omdat er minder maten zijn, gedeeltelijk gevoerd en er zit iets minder op qua luxe en binnenzakken ed. De suitmeister kostuums hebben echter een hele goede prijs kwaliteit verhouding, zijn meestal rond 45 euro. Een derde variant zijn de merkloze print kostuums, prima pakken in bijvoorbeeld roze of met een legerprint (camouflage), Deze kostuums zijn niet gevoerd en daardoor meestal nog goedkoper.

3 delige kostuum tips:

Santa Boss opposuit: Een d delig kostuum voor een echte baas, helemaal in Kerst uitvoering met heerlijke kerst prints, de opposuits hebben altijd een prachtige slim fit uitstraling en zijn dus erg geschikt voor een fantastische kerst

Mr Pink Suitmeister kostuum: dit volledig roze kostuum met stropdas is een beetje in rock and roll stijl maar ook perfect voor andere gekke feestjes

70's Kostuum blauw colbert en broek: een blauw kostuum in jaren 70 stijl in de tijd van de hippies en disco. Deze kostuums zijn er in blauw, rood, wit, paars, licht-blauw, oranje en lime groen, keus genoeg voor een spetterende disco party