Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

maskers kopen

Maskers voor carnaval zijn er in diverse soorten. Grootste verschil zit hem voornamelijk in het materiaal en in de vorm. Er zijn maskers van latex of rubber maar ook maskers van plastic. We hebben een groot assortiment Halloween maskers van uitstekende kwaliteit, echt om bang van te worden. Populair zijn ook de Casa de Papel maskers of Dahli maskers van de populaire Netflix serie. Wil je eens in de huid kruipen van in wereldleider dan kan dat ook want we hebben de realistische maskers van president Trump, Poetin en Kim Jong Un.

Een masker van rubber of plasic

Waar wordt een masker eigenlijk van gemaakt. De mooiste maskers zijn die waar je helemaal inzit en echt onherkenbaar bent. Deze maskers zijn meestal gemaakt van rubber of latex, zijn enigszins flexibel en gaan helemaal over je hoofd. Je bent dan volledig onherkenbaar voor de andere verklede feestgangers. Een enkel masker heeft zelfs nog een nekpartij zodat zelfs je hals niet zichtbaar is, deze maskers zijn soms super scary zoals het luxe Freddy Kueger masker of het pompoen gezicht masker. Een andere optie zijn de maskers met een gezichtsbedekking aan de voorkant, vastgemaakt met een elastiek, deze zijn meestal gemaakt van plastic.

Een halfmasker kopen

Erg leuk maar bovenal erg praktisch zijn de halfmaskers. We hebben een hele leuke collectie halloween halfmaskers zoals de vampier, clown en het duivel half masker. Deze maskers bedekken de bovenkant van je gezicht maar de mond blijft vrij. Dat zit super comfortabel maar is ook vooral handig als je je masker wilt blijven dragen en toch wilt drinken en praten, bovendien ademt het uiteraard ook wat makkelijker. Deze maskers zijn ook ideaal voor kinderen. De prijs is ook nog eens erg goed.

Masker met haar of een hoed

We hebben zelfs carnavalsmaskers met haar, waarbij je moet denken aan bijvoorbeeld een schedelmasker met een soort pruik eraan vast. Ook Chucky is een masker met het haar eraan vast en het wormface masker heeft zelfs een hoed.

Maskers van de president online bestellen

Wat is er nou leuker dan voor één dag voor wereldleider te spelen? Kruip in de huid van president Trump met een Trump masker of ga met carnaval verkleed als Poetin of als de leider van Noor Korea Kim Jung Un, deze maskers geven je de garantie voor een super leuk feestje, niemand zal weten dat jij in dat masker zit.

Wat zijn populaire Maskers:

Scream Masker: Het masker uit de horror film scream is misschien wel het meest afschrikwekkende masker in deze categorie. Het is gewoon een plastic masker, helemaal niet duur, met een zwart kapje aan de achterkant zodat ook je eigen haar onzichtbaar wordt.

IT Clown Halloween masker: Een killerclown is altijd eng maar de IT clown slaat alles, deze horror clown heeft zo’n angstaanjagend gezicht, dat je je kunt afvragen of de andere feestgangers het nog wel leuk vinden als jij met dit masker aan komt.

Skelet masker luxe: Ben je al dood? Ga naar het Halloween feest met een schedelmasker? De luxe versie van het schedelmasker is zeer gedetailleerd en lijkt zeer realistisch, benieuwd of de mede feestgangers het aankunnen …