Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Mondmaskers en Mondkapjes

Stoffen mondmaskers met een moderne print en mondmaskers speciaal ontworpen voor onderwijs en werken met kinderen. Deze mondkapjes zijn met leuke, kindvriendelijke prints maar pas op, we hebben ook mondkapjes met stoere prints zoals met desert camouflage en panter afbeeldingen. Daarnaast vind je in deze rubriek de leuke en vindingrijke modellen zoals abstracte, flower en delfts blauw mondkapjes, onwijs leuk en zeer geschikt voor het werken op een terras (anderhalve meter) in de supermarkt of bij dienstverlenende beroepen. Wil je met iets anders lopen dan een standaard wit mondmasker, dan is dit zeker iets voor jou.

Stoffen mondmaskers met super leuke prints

Het dragen van mondmaskers is verplicht in het openbaar vervoer. Wil je niet een suf wit mondkapje maar een leuk model met een te gekke print dan zijn deze toffe mondmaskers iets voor jou. De maskers worden geleverd in diverse prints zoals in Delfts Blauw, panter print, desert camouflage en kindvriendelijke, kleurige afbeeldingen. Wil jij echt een stoer mondkapje en niet een suffig, wit maskertje, dan zijn deze maskers echt iets voor jou.Wasbare mondmaskers of mondkapjes met groot draagcomfort

De fashion mond- en neusmaskers bevatten een buigbare neusbeugel voor een optimale pasvorm. De elastische bandjes bevorderen het draagcomfort. Het, luxe stoffen masker wordt geleverd met een verwisselbaar filter. Dit filter schuif je in het stoffen masker en is ook makkelijk te vervangen door keukenpapier of eventueel een papieren zakdoekje. Het mondkapje is op hoge temperatuur te wassen en is dus perfect voor hergebruik.