Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Morphsuits

Wat zijn Morphsuits eigenlijk? Morphsuits zijn gemaakt van zeer elastisch materiaal en zitten als een tweede huid om je lichaam. Het is een soort schaatspak met capuchon maar dan kan je hele gezicht er in verdwijnen. Terwijl jij iedereen ziet, ziet niemand wie er in het pak zit met die grappige print of juist zonder print maar in een felle kleur. Het leuke is dat je in je morphsuit gewoon alles kan zien en je kunt er zelfs mee drinken zonder de capuchon af te doen, dus gewoon door het pak heen. Morpsuits zijn enorm populair en zijn al enkele jaren een ware rage op festivals en andere feestjes.

Morhsuit of Second Skin

Morphuit is een merk en staat garant voor kwalitatief zeer goede kostuums die lekker strak om je lichaam zitten. De second skin pakken zijn wat voordeliger met een prima prijs-kwaliteit verhouding. De maatvoering van de second skin pakken wijkt ook iets af van de morphsuits dus kijk goed om welk pak het gaat.

Welk pak moet ik kiezen

Morphsuits of een second skin pakken zijn er in diverse kleuren en maten. Ga je naar carnaval of naar een ander feestje? In een morphsuit ben je altijd origineel. De pakken zijn ook perfect voor diverse thema feestjes aangezien er zoveel soorten bestaan. De Slenderman morphsuit is bijvoorbeeld erg populair, een mysterieuze uitstraling van een man in een zwart pak met een stropdas waarvan je het gezicht niet ziet. Kom die maar eens tegen in het donker ...

Halloween Morphsuits

Morphsuits zijn mysterieus en ook wel een beetje eng dus ook erg goed bruikbaar tijdens Halloween. Er zijn ook speciale horror Morphsuits zoals de Zombie Morphsuit, een eng pak met veel bloed. De geraamte of skelet morphsuit is natuurlijk ook geweldig, deze is zelfs glow in the dark. Wat zou jij doen als er in het donker een skelet op je af zou komen? Het gezicht blijft onzichtbaar, prima om een halloween feestje meet te vieren dus. De zwarte morphsuits hebben dezelfde scary uitstraling.