Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Paashaas Pak online kopen

Paashaas Kostuum Kopen?

Welk Paashaas Kostuum moet het worden? De paashaaspakken of konijnenpakken zijn in te delen in twee groepen. De Haas pakken waarbij het hoofd vrij is, hierbij kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld je gezicht te schminken of hazentandjes bij te kopen en de Paashaaspakken waarbij je een masker draagt, hierbij zit je gehele gezicht verstopt. Dan is er ook nog variatie in kleur, het is ook leuk om met een gekleurde paashaas je feestje te vieren. Wil je het echt professioneel aanpakken, ga dan voor de Mascotte Paashaas Kostuums, deze zijn vriendelijk ogende haas pakken waar je helemaal in zit met een grote kop en sommige met een buikje, deze pakken zijn zeer geschikt voor winkelcentra of professioneel gebruik. Kijk en beslis welke Paashaas jouw Paasfeest compleet moet maken!

Paashaaspak online bestellen

Wil je een mascotte paashaas of een reguliere paashaaspak van pluche materiaal, niets is makkelijker dan in de webshop een pak uitzoeken en deze online te bestellen. Wil jij een paashaas op school, op de markt of op het feestje bij jouw vereniging, dan maak je het feest nog leuk. Geef hem of haar een mandje en laat de vriendelijke paashaas de eieren verstoppen. Natuurlijk willen ook alle kinderen met de haas op de foto.

Een paashaas met kleding aan

We hebben erg leuke paashaaspakken met een jasje aan, ze zien erg vriendelijk uit, super leuk voor de kinderen. Ook de paashaas met de tuinbroek aan is een aanrader, deze haas heeft een erg vriendelijk masker waar het hoofd helemaal in past zodat niemadn kan vermoeden wie in het pak zit.

Paashaaspakken in andere kleuren

We hebben ook roze en witte paashaas kostuums. De dikke, pluche paashaas met buikje is er in bruin maar ook in roze en wit. Wil je eens wat anders dan bruin dan zijn er opties genoeg om een andere kleur te kiezen, zelfs fluor groen hazenpakken behoren tot de mogelijkheden.

Goedkope en Luxe paashaaspakken

Is je budget beperkt, dan hebben we een aantal goedkope paashaas kostuums in de collectie. Wil je echt professioneel verkleed als Paashaas, bijvoorbeeld voor de verhuur, dan hebben we ook enkele zeer luxe mascotte paashaas kostuums van dikke, zachte pluche. Wil je het gezicht vrij en deze schminken en eventueel met een paar hazentandjes afmaken of wil je juist een masker waar het hele gezicht in zit zodat je volledig onherkenbaar bent, beide opties zijn uiteraard mogelijk.

Populaire Paashaas kostuums:

  • Konijnenpak mascotte bruin: een betaalbaar mascottepak met een vriendelijk konijnenmasker, echt een bestseller!
  • Pluche mascotte aas pak met buikje: Een super mooi mascotte haas pak met een dik buikje en een zeer vriendelijk hazenkop met rechtopstaande oren. Enige beperking bij dit kostuums is, dat degene die er in moet niet langer mag zijn dan 1,70m. Het pak werkt met een rits aan de achterkant
  • Hazenpak met tuinbroek compleet: Nog een voordelig hazenpak in wit met een tuinbroek. het masker is helemaal dicht met een zeer vriendleijke hazenkop en rechtopstaande oren. Ook de handschoenen en voeten horen bij dit pak, een zeer compleet kostuum