Feest & kleding

THEMA'S

 • PayPal
 • iDeal
 • DPD
 • Webshop Keurmerk
 • Mister Cash

Kippen Pakken

Kippenpak Kopen

Een kippenpak voor carnaval of voor Pasen, wij hebben mooie, gele pluche kippenpakken met kippenpoten en een kam op de kop. Naast de kippenkostuums hebben we ook de piggybag kippenpakken, ook wel carry me kostuums genoemd. Bestel je bij ons een kippenpak online, dan heb je deze normaal gesproken de volgende dag al in huis. Handig als je iets te laat bent met het kiezen van een mooi pak voor carnaval of Pasen.

 • -10%
  Kippenpak

  Kippenpak pluche

  Kippenpak pluche, erg leuk kostuum met kippen..

  Normale prijs: € 47,99

  Speciale prijs: € 42,99

 • Carry me kip kostuum

  Carry Me Kip Kostuum

  Carry Me Kip Kostuum alsof je gedragen wordt ..
  € 56,95

Welk kippenpak wil jij?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf een kippenpak te bestellen, maar je kunt ook met een groep vrienden er voor kiezen om met z’n allen zo’n pak te dragen. Hierdoor val je in ieder geval met de groep goed op. Het voordeel hiervan is dat je elkaar ook niet zo snel kwijt raakt in de menigte. Er zijn verschillende soorten kippenpakken, namelijk een kuikenpak, een kippenpak, een carry me kip kostuum en een Piggy Back kip kostuum. Bij deze laatste kostuums lijkt het alsof je gedragen wordt door een kip en als het ware op zijn nek zit. Hier kun je je ook nog eens heerlijk in bewegen, dus feesten wordt in ieder geval niet belemmerd.

Overige kostuums

Als niet iedereen van je vriendengroep dit kippenpak wil dragen, kun je natuurlijk ook nog even verder kijken naar de mogelijkheden. Wij hebben namelijk een ruim assortiment met carnavals kleding, zodat iedereen uit de groep gewoon iets anders uit kan kiezen en jij toch dit kippenpak kan dragen. Wil je dit kippenpak kopen voor Pasen? Neem dan ook eens een kijkje tussen onze Paashaas pakken, want daar vind je ook pakken voor de kinderen.

Online een kippenpak bestellen

Heb je een mooi kippenpak gevonden en wil je deze graag bestellen? Dit kan gemakkelijk online, want wij verzenden dit zo snel mogelijk naar jouw afleveradres. Heb je eerst nog vragen? Je kunt ons altijd opbellen, want wij staan je graag te woord en helpen je met alles.