Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Paashaas Mascottepak kopen

Het is weer bijna Pasen en dat betekent groot feest voor de kinderen. En zeg nou eerlijk: vroeger zocht jij toch ook altijd met plezier keer op keer naar alle verstopte eieren? Waarschijnlijk kreeg je er geen genoeg van. Het is daarom ook leuk om nu voor de kinderen een ontzettend leuk feest te organiseren, zodat zij er later ook goed op terug kijken en dit weer door kunnen geven aan de volgende generatie, zodat wij nog jarenlang kunnen genieten van een leuk paasfeest.

Paashaas pakken

Paashaas mascotte pakken zijn er voor professioneel gebruik. De mascotte pakken zijn er in verschillende prijsklassen en verschillende kleuren, zo hebben we naast de bruine haas pakken ook witte en zelfs roze kostuums voor de Paashaas. In het mascotte pak zit je helemaal binnen in met een kenmerkende, grote mascotte kop met kijkgaten, erg leuk voor de kinderen. De pakken zijn ook prima bruikbaar voor winkelcentra en scholen. Met deze luxe pakken ga je een super gezellig Paasfeest beleven. Welk mascottepak kies jij?

Overige paashaas pakken

Naast alle Paashaas Mascottepakken kun je bij ons ook overige pakken aanschaffen, die niet bedoeld zijn voor professioneel gebruik, maar bijvoorbeeld voor op je eigen paasfeest. Jouw kinderen zullen enorm enthousiast zijn als je met zo’n pak aan komt lopen. Wil je liever een kippenpak? Ook dat hebben wij. Onze paashaas pakken zijn niet alleen voor jou, maar ook voor de kinderen hebben wij mooie paashaas pakken, zodat zij het feest ook optimaal kunnen vieren.

Vragen over de Paashaas mascottepakken?

Heb je vragen over deze professionele mascottepakken? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Wij kunnen je namelijk meer vertellen over deze Paashaas mascottepakken, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen. Het uiteindelijke gekozen Paashaas mascottepak kun je online bij ons bestellen, waarnaar wij het bij jouw gekozen afleveradres bezorgen. Wij leveren volledige outfits aan particulieren en bedrijven en verzorgen dit ook graag voor jou.