Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Paashaaspak pluche bestellen

Pluche Paashaas pakken hebben we in verschillende soorten en prijsklassen. Het meest bekende Paashaaskostuum is het bruin met witte haaspak met capuchon en grote hazen oren, de oren kunnen rechtop staan. Je kunt daarbij je gezicht als paashaas schminken en ook erg leuk bij deze pakken zijn de hazentandjes. Wil je toch net even wat anders dan kun je ook kiezen voor een Roze of zelfs Fluor Groene Paashaas, ook hebben we witte hazenpakken of een paashaas met tuinbroek. Maak er gewoon een vrolijk paasfeest van in de meest bonte kleuren, kinderen vinden het altijd leuk om de gekleurde eieren te zoeken!

Paashaas pak volwassenen

Er zijn zoveel paashaaspakken online verkrijgbaar in zoveel verschillende prijsklassen en kwaliteiten. Het verscil in prijs heeft uiteraard te maken met de kwaliteit, de wat duurdere kostuums hebben vaak wat dikkere pluche met een hoog aaibaarheidsgehalte. Een mooi voorbeeld van een bruin met wit haas kostuum met zachte pluche is het paashaas kostuum luxe, dit pak is uitermate geschikt voor scholen en verenigingen. De oren op de capuchon kunnen rechtop staan en het gezicht blijft vrij. Dit pak is fraai te combineren met de hazentandjes en het gezicht zou je vervolgens kunnen schminken met bruin en witte schmink en eveuteel en cosmetisch potlood.

Een roze Paashaas kostuum

Het is geen must om te kiezen voor een traditioneel haas kostuum in bruin of wit. Kinderen vinden het geweldig en vooral schattig als de paashaas op hun feesjte in een roze pak verschijnt. We hebben dan ook diverse roze paashaas pakken. Deze pakken bestaan uit één geheel met de oren op de capuchon en een schattig staartje. Met een roze haas kostuum zal jouw paasfeest zeker een ffestje worden.

Populaire Paashaas pakken:

  • Paashaas kostuum luxe: Een luxe kostuum van erg dikke, zachte pluche in bruin met wit. Dit pak bestaat uit één geheel en is zeer geschikt voor scholen en verenigingen. Het pak is leverbaar in 3 maten zodat het altijd comfortabel zal zitten. Een echte aanrader dit kostuum.
  • Paashaas pak luxe met hangoren: Een zelfde soort pak als het paashaskostuum luxe maar dan met grote hangoren die langs de kop hangen.
  • Haas pak roze: Roze Haaspak met een leuke kop boven op de capuchon, kinderen vinden een roze haas kostuum erg leuk en vooral ook schattig. Na pasen kun je dit pak ook altijd nog gebruiken voor een vrijgezelenfeest