Feest & kleding

THEMA'S

 • PayPal
 • iDeal
 • DPD
 • Webshop Keurmerk
 • Mister Cash

Pasen Accessoires

Is het binnenkort weer Pasen en wil je dit groots aanpakken door het vieren van een leuk feestje voor de kinderen? Dit kun je op verschillende manieren doen: trek een paashaas of konijnenpak aan, zodat de kinderen de dag van hun leven hebben. Heb jij een paashaas kostuum waarbij het hoofd vrij is? Dan kun je er voor kiezen om nog een special effect toe te voegen aan je outfit. In ons assortiment vind je verschillende mogelijkheden voor een mooie outfit.

 • hazentanden

  Hazentanden

  Een paar hazentanden voor een zeer voordelig ..
  € 0,89
 • -33%
  Masker konijn

  Masker Konijn / Haas

  Masker voor konijn of haas met haar. Het mask..

  Normale prijs: € 17,99

  Speciale prijs: € 11,99

 • Masker konijn plastic

  Masker konijn plastic

  Plastic konijnen masker met kijkgaten en elas..
  € 3,99

Verschillende paas accessoires

Voor wat extra effecten kun je een set hazentanden aanschaffen, zodat je outfit helemaal compleet is. Heb je liever een heel konijnen/hazen masker? Ook dat kunnen wij je aanbieden. Dit matcht natuurlijk heel leuk met een pak, maar als je er alleen voor kiest om een masker te dragen kan dat natuurlijk ook. De keuze daarin ligt geheel bij jou. Uiteraard zijn de maskers gewoon voorzien van kijkgaten, dus het zicht wordt verder niet belemmerd. Wacht niet te lang met het bestellen, zodat je jouw ‘act’ voor Pasen nog even voor kunt bereiden.

Verkleed met Pasen

Iedereen weet natuurlijk wat we allemaal massaal doen met Pasen: eieren zoeken. Hoe leuk is het dan om voor de kinderen wat extra’s te doen en verkleed te gaan of wat accessoires te gebruiken zodat de paashaas ook daadwerkelijk aanwezig is. Niet alleen jij kunt verkleed gaan met Pasen, want wij hebben ook konijnenpakken voor kinderen, zodat het feestje helemaal gezellig wordt en zij mee kunnen doen met de verkleedpartij. Kinderen vinden dit natuurlijk helemaal geweldig, en zeg nou eerlijk: wij toch eigenlijk ook wel?

Eieren verstoppen in je Paashaas pak

Combineer je Paashaas pak met leuke accessoires of voeg alleen wat hazentanden toe. Het is helemaal up-to-you. Maak er in ieder geval een geslaagd feestje van, waarbij jong en oud kan genieten van een heerlijk paasweekend. Als je nog vragen hebt over onze producten dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Wij kunnen je meer vertellen over de producten en onze service, zodat jij precies weet wat je kunt verwachten. Hoeveel eitjes ga jij verstoppen voor de kinderen?