Sinterklaaspak kopen

Sinterklaaspak Kopen

Wilt u een Sinterklaaspak kopen dan heeft u keus uit een groot aantal Sinterklaaspakken in diverse prijsklasses. Het verschil in prijs is voornamelijk terug te vinden in de kwaliteit en hoeveelheid fluweel, maar ook in de afwerking van het Sinterklaaspak. Welk goudband zit op het Sitnerklaaskostuum en welke mijter wordt standaard bijgeleverd. Er zijn 2 soorten mijters, de klapmijter en de duurdere kokermijter. Sinds 1986 draagt Sinterklaas op TV een kokermijter.  Sinterklaaspak TV kostuum met wijde mantel, kokermijter en 2-delige habijt

Meest luxe Sinterklaaspak is het TVkostuum met wijde mantel. Deze wordt tegenwoordig in meedere versies aangeboden. Let vooral op het goudband. De TV sinterklaas (in het verleden Bram van der Vlugt) draagt een mantel met daarop het welbekende 'Bramband' Dit goudgalon is kenmerkend voor het Sinterklaas TV kostuum. Ook draagt de TV sint een wijde mantel. Dit geeft een luxe uitstraling maar is met name bedoeld voor op het paard (Amerigo). De sinterklaasmantel slaat dan om het paard.

Er zijn ook Sinterklaaspakken in wijnrood, echter de Sint van TV draagt lichtrood en dit is min of meer de standaard geworden. Wij verkopen dan ook standaard lichtrode Sinterklaaspakken.

 

 

 

 

Sinterklaaspak kopen - Stefan de Walle

 

Het nieuwste TV Sinteklaas kostuum heeft een andere mijter en ander band. Op de stola zitten 2 mijters in plaats van het kruis van het voormalige Sint kostuum.