Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Peaky Blinders outfit

Wie kent het niet? De bekende Netflix serie Peaky Blinders. Deze Britse dramaserie is wereldwijd goed bekeken en gaat over een criminele bende dat zich afspeelt kort na de Eerste Wereldoorlog. Doordat deze serie goed bekeken is, zijn ook de karakters erg bekend geworden. Vooral de kenmerkende Peaky Blinders pak in deze serie is onder velen bekend. Peaky Blinders outfits zijn daarom ideaal voor een themafeest. Je zult direct herkend worden als Peaky Blinders karakter en dat is toch wat je wilt? Een compleet Peaky Blinders outfit, de bekende Peaky Blinders pet of andere Peaky Blinders accessoires, je koopt het hier.

Verkleed als Peaky Blinders? Stel je Peaky Blinders outfit eenvoudig samen

Of je nou tijdens Carnaval of een andere themafeest verkleed wil als een echte Peaky Blinders. Bij Feest en Kleding stel je eenvoudig je Peaky Blinders outfit samen. De bekende Peaky Blinders kleding is in verschillende onderdelen bij ons te krijgen. Je kunt natuurlijk een compleet Peaky Blinders outfit aanschaffen, maar wij hebben de broeken, vesten, colberts, petten, stropdassen, gilets en bretels ook los verkrijgbaar. Deze kledingstukken zijn verkrijgbaar in de donkere kleuren, zoals grijs en bruin. Ook voor de dames hebben wij verschillende kledingstukken van Peaky Blinders, zoals de Charleston jurken, bobline pruiken en de Charleston hoofdband. Ga bijvoorbeeld met je partner naar een themafeest en draag allebei een Peaky Blinders outfit, zodat iedereen jullie direct herkend als Peaky Blinders personage.

Onderdelen van je Peaky Blinders outfit

Niet alleen bieden wij je kleding van Peaky Blinders, maar dus ook accessoires zijn bij ons te vinden. Wat dacht je van een machinegeweer, galahandschoenen, lange handschoenen, een boa in verschillende kleuren, de Charleston sigarettenhouder, bretels, armbanden, stropdassen en ga nog maar even door. Een Peaky Blinders outfit heb je niet zomaar samengesteld, maar daar moet je even met zorg naar kijken. Heb je vervolgens alles in je winkelmand gestopt? Dan kun je dit geheel veilig bij ons bestellen. Wij gaan vervolgens met jouw Peaky Blinders outfit aan de slag en versturen alles compleet naar je op. Dit proberen wij zo spoedig mogelijk te doen, zodat jij alles op tijd in huis hebt en je verder geen zorgen meer hoeft te maken over je outfit. Bekijk hier alle Peaky Blinders accessoires

Peaky Blinders pak

Wil je als een echte Peaky Blinder naar een feest? Dan mag een Peaky Blinders pak niet ontbreken. De veelal traditionele grijs, bruin gekleurde Peaky Blinders pakken waren kenmerkend voor de jaren 20 waarin de serie zich afspeelt. Zowel de hoofdpersoon Thomas Shelby als ook zijn broers dragen de gehele serie de kenmerkende pakken. Een Peaky Blinders pak hoeft niet duur te zijn, de Peaky Blinders pakken zijn in verschillende prijsklassen verkrijgbaar.

Peaky Blinders pet

Een echte Peaky Blinders herken je aan zijn pet. De traditionele pet was kenmerkend voor die tijd. De traditionele pet, ook wel cap genoemd, speelde een belangrijke rol in de serie. Zo wordt de pet door veel personages in de film gedragen, maar wordt het ook als wapen gebruikt. Zo zaten er aan de petten van de Peaky Blinders scheermesjes waarmee zij hun tegenstanders konden verwonden. Een wapen waardoor je de Peaky Blinders direct herkende.

Peaky Blinders outfit dames

Wie denkt dat Peaky Blinders outfits alleen voor heren zijn heeft het mis. Ook voor dames zijn er kenmerkende jaren 20 outfits gedragen door bekende hoofdrolspelers van de Peaky Blinders. Zo was Polly Gray, één van de hoofdpersonages in de serie, altijd stijlvol gekleed. Kenmerkend voor die tijd waren de opvallende jurken en bontjassen. Maak je Peaky Blinders outfit voor dames compleet met bijpassende pruik en hoofdband.

Meer weten over Peaky Blinders kostuums

Heb je een vraag over onze Peaky Blinders kleding en accessoires? Onze specialisten kunnen je er meer over vertellen. Ook geven zij je meer informatie over onze service, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Je kunt ons per telefoon of per mail bereiken om antwoord te krijgen op al jouw vragen. Meer weten over Feest en Kleding? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief of volg ons via onze social media kanalen. Wij houden je daar op de hoogte over alle laatste trends en nieuwtjes.