Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Peaky Blinders

Wie kent het niet? De bekende Netflix serie Peaky Blinders. Deze Britse dramaserie is wereldwijd goed bekeken en gaat over een criminele bende dat zich afspeelt kort na de Eerste Wereldoorlog. Doordat deze serie goed bekeken is, zijn ook de karakters erg bekend geworden. Vooral de kleding in deze serie is onder velen bekend. Deze kleding is daarom ideaal voor een themafeest. Je zult direct herkend worden als Peaky Blinders karakter en dat is toch wat je wilt? Bekijk alle kleding en accessoires van Peaky Blinders hier.

Verkleed als Peaky Blinders

De bekende Peaky Blinders kleding is in verschillende onderdelen bij ons te krijgen. Je kunt natuurlijk ook een set aanschaffen, maar wij hebben de broeken, vesten, colberts, petten, stropdassen, gilets en bretels ook los verkrijgbaar. Deze kledingstukken zijn verkrijgbaar in de donkere kleuren, zoals grijs en bruin. Ook voor de dames hebben wij verschillende kledingstukken van Peaky Blinders, zoals de Charleston jurken, bobline pruiken en de Charleston hoofdband. Ga bijvoorbeeld met je partner naar een themafeest en draag allebei een Peaky Blinders outfit, zodat iedereen jullie direct herkend als Peaky Blinders personage.

Onderdelen van je Peaky Blinders outfit

Niet alleen bieden wij je kleding van Peaky Blinders, maar dus ook accessoires zijn bij ons te vinden. Wat dacht je van een machinegeweer, galahandschoenen, lange handschoenen, een boa in verschillende kleuren, de Charleston sigarettenhouder, bretels, armbanden, stropdassen en ga nog maar even door. Een Peaky Blinders outfit heb je niet zomaar samengesteld, maar daar moet je even met zorg naar kijken. Heb je vervolgens alles in je winkelmand gestopt? Dan kun je dit geheel veilig bij ons bestellen. Wij gaan vervolgens met jouw Peaky Blinders outfit aan de slag en versturen alles compleet naar je op. Dit proberen wij zo spoedig mogelijk te doen, zodat jij alles op tijd in huis hebt en je verder geen zorgen meer hoeft te maken over je outfit. Bekijk hier alle Peaky Blinders accessoires

Meer weten over Peaky Blinders kostuums

Heb je een vraag over onze Peaky Blinders kleding en accessoires? Onze specialisten kunnen je er meer over vertellen. Ook geven zij je meer informatie over onze service, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Je kunt ons per telefoon of per mail bereiken om antwoord te krijgen op al jouw vragen. Meer weten over Feest en Kleding? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief of volg ons via onze social media kanalen. Wij houden je daar op de hoogte over alle laatste trends en nieuwtjes.