Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Bobline Pruiken

Ben je op zoek naar bobline pruiken? Zoek dan niet verder, want bij Feest en Kleding hebben we een ruim assortiment aan bobline pruiken. Ga je verkleed met carnaval, bezoek je een themafeest, een concert of een festival, treed je op in een middeleeuws stuk of ga je voor een disco-look? Een bobline pruik is voor veel verschillende gelegenheden een prima keuze.

Verschillende kleuren bobline pruiken

Bij Feest en Kleding hebben we bobline pruiken van hoogwaardige kwaliteit haar, maar voor een zeer scherpe prijs. De bobline was in de jaren 60 erg populair en daar kennen de meeste mensen dan ook de bobline van, maar wist je dat de bobline ook in de jaren 20 al in was? De bobline was in de jaren 20 erg populair bij een groep zelfbewuste vrouwen die zich afzetten tegen alles wat gangbaar en eenvoudig was. Ga voor een bobline pruik in oranje bij het EK of WK als oranje moet spelen, ga voor een nette zwarte of witte pruik voor een optreden en ga voor blond, groen, blauw, roze, of rood tijdens carnaval of een themafeest. Bij ons vind je het allemaal.

Passende kleding bij bobline pruik

Een bobline pruik, ook wel een bob genoemd, kan in verschillende stijlen gecombineerd worden. Op onze site vind je bijvoorbeeld kostuums voor 1001 nacht, feestkleding in de stijl van flowerpower, items voor het Holland Oranje Feest, kleding speciaal geselecteerd voor tijdens een concert van de Toppers. Of ga voor een stoere filmheld of superheld. Een bobline pruik is heel veelzijdig in te zetten. Creëer je eigen look en maak er jouw feestje van. Kijk voor veel meer kleding, pruiken en accessoires op onze site.

Online en fysieke winkel Feest en Kleding

Wil je graag je bestelling eerst zien en vergelijken, voor je het besteld? Of wil je inspiratie opdoen in onze feestwinkel voor je themafeest? Maak dan een afspraak om in onze winkel in Vriezenveen te komen. Onze verkopers adviseren je graag en laten je ons ruime assortiment feestkleding zien. Je kunt ook je online bestelde kleding, pruiken en accessoires ophalen. Je kunt ons altijd bellen voor een afspraak of zet het in de opmerkingen bij je bestelling dat je je bestelling in Vriezenveen wil komen ophalen. Dat scheelt je weer verzendkosten!

Bestel bobline pruiken bij Feest en Kleding

Bobline pruiken bestellen? Dat doe je snel en gemakkelijk via Feest en Kleding. Bij ons betaal je met iDEAL, Paypal of met vooruitbetaling. Heb je betaald, dan doen wij ons best om de pruiken zo snel mogelijk te leveren en anders houden we je op de hoogte van het verloop. Op zoek naar een professionele winkel die een feest geheel kan aankleden? Neem gerust contact met ons op.