Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Krulpruiken

Krulpruiken waren in de 16e en 17e eeuw heel populair om de grootste epidemie, de pest, te verbergen. Het was erg beschamend om kaal te zijn. Destijds waren pruiken dan ook niet voor de lol of voor een feest, maar het was noodzakelijk. Mensen waren bang dat het hun reputatie aantastte als ze kaal waren of werden of zelfs al toen ze grijs werden. Daarnaast werden krulpruiken ook gebruikt om luizen tegen te gaan. Tegenwoordig linken we uiteraard alleen maar leuke gebeurtenissen aan de krulpruiken! Denk aan Sinterklaas en zijn pieten, discoparty’s, carnaval en leuke themafeestjes!

Discofeest met krulpruiken

Bij Feest en Kleding hebben we krulpruiken in veel verschillende kleuren. We kunnen wel zeggen, alle kleuren van de discobol! Knalrood, oranje, groen, blauw, paars, geel en roze. Heel catchy met een glimmende blouse, een strakke broek en een grote zonnebril. Krulpruiken in zwart of wit zijn ook tof voor een jaren 80 feestje. En de oranje en de rode functioneren prima als clownspruik. Daarnaast doet de zwarte krulpruik ook dienst voor Piet, zodra Sinterklaas in het land is gekomen.

Maak jouw look compleet met een krulpruik

Een krulpruik is minder groot dan een afropruik, maar wel net zo opvallend door de verschillende kleuren. Ga je als clown met een kleurig clownspak, als een vrolijke flowerpower hippie, ga je het circus in of lekker carnaval vieren? Voor dames en heren bieden we een groot assortiment in feestkleding en verkleedkleren. Voor november en december bieden we ook prachtige sinterklaas en pietenkostuums. We gaan net wat verder dan de meeste verkleedwinkels. Wij pakken het grootse Sinterklaasfeest namelijk zeer professioneel aan. Kijk gerust rond op onze website voor kleding en accessoires of neem contact met ons op om al je wensen te bespreken. We denken graag met je mee.

Feest en Kleding online en fysieke winkel

Wist je dat Feest en Kleding niet alleen een online webshop is? Naast het ruime assortiment dat we online tonen en waar je dus gemakkelijk jouw feestkleding en krulpruiken kunt vinden, bieden we dat assortiment ook aan in onze fysieke winkel. In Vriezenveen zijn we gevestigd. Je kunt bij ons op afspraak komen om inspiratie op te doen voor jouw themafeest of feestoutfit. Onze verkopers helpen je graag. Je kunt er ook voor kiezen om je online bestelde feestkleding bij ons in Vriezenveen op te halen. Geef dit dan aan in het opmerkingenveld als je je bestelling plaatst.

Bestel krulpruiken bij Feest en Kleding

Krulpruiken bestellen? Dat doe je snel en gemakkelijk via de website van Feest en Kleding. Bij ons betaal je gemakkelijk met iDEAL, Paypal of met vooruitbetaling. Heb je betaald, dan doen wij ons best om de pruiken zo snel mogelijk te leveren en anders houden we je op de hoogte van het verloop. Op zoek naar een professionele winkel die een feest geheel kan aankleden? Of een professionele zaak voor kleding voor Sinterklaas en zijn Pieten? Neem gerust contact met ons op.