Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Theaterpruiken

Ben je op zoek naar theaterpruiken om je theaterstuk compleet te maken? Bij Feest en kleding vind je verschillende theaterpruiken: van heel klassiek tot funky en van stijl haar tot krullend haar. Je kunt met ons assortiment alle kanten op! Een pruik maakt een outfit compleet, zodat de mensen op toneel zich volledig kunnen inleven in hun personage. Kijk snel voor theaterpruiken op deze pagina.

Verschillende soorten theaterpruiken

Welke personages spelen er in jouw theaterstuk? Heb je een klassiek theaterstuk, ga dan voor een Markiezin theaterpruik of Markies, voor mannen en vrouwen hebben we theaterpruiken in blond en zwart. De theaterpruiken voor Markiezinnen zijn zeer luxe en van goede kwaliteit. Deze pruiken zijn namelijk verstevigd, zodat het model goed blijft zitten. Mozart hebben we ook in ons assortiment. Ga je voor een funky, rock & roll theaterstuk? Dan hebben we voor mannen pruiken in jaren ’80-stijl en een matje. Deze pruiken van super kwaliteit zijn uit te kammen en uiteraard wasbaar. Voor de vrouwen hebben we roze, blonde en bruine krullende theaterpruiken en ook pruiken met stijl haar. Of je je nu in de jaren 50, 60, 80, 60 of in de toekomst waant, wij hebben dé theaterpruik voor jou in ons assortiment!

Theaterpruiken van uitstekende kwaliteit

Of je je nu in de jaren 50, 60, 80, 60 of in de toekomst waant, wij hebben dé theaterpruik voor jou in ons assortiment! Al de theaterpruiken die wij aanbieden zijn van hoge kwaliteit haar, wasbaar en goed te kammen. De theaterpruiken zijn verstelbaar, zodat de pruik niet afvalt tijdens een stunt of dat de pruik niet steeds verschuift met elke beweging. Het is en blijft warm onder een pruik, dan is het wel zo fijn dat een pruik uit te wassen is. Houd je wel aan de wasvoorschriften, dan heb je het langste plezier van de pruik!

Leef je in met een compleet kostuum

Leef je volledig in, in het personage dat jij speelt op het podium. Een pruik en wat make-up doet al heel veel voor het uitbeelden van een personage. Vergeet zeker niet het kostuum! Bij Feest en Kleding hebben we complete kostuums per thema, of kijk op de website rond voor het grote assortiment kleding dat we aanbieden: van beenwarmers, brillen en sieraden tot maskers, hoeden en kleding voor heren, dames en kinderen.

Vragen over onze theaterpruiken?

Heb je nog vragen over onze theaterpruiken of kostuums? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je namelijk graag verder met het mixen en matchen van onze theaterpruiken met een kostuum, zodat jij op het podium schittert!