Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Sieraden

Sieraden voor carnaval of andere feestjes zijn er in overvloed. Of je het nu hebt over kettingen, oorbellen, armbanden of ringen, er zijn genoeg feestjes te bedenken waarbij niet alleen je feest outfit voldoet, de meeste carnavalskostuums worden pas extra leuk als je ze opvlolijkt met nog wat sieraden, dat geldt zeker voor de oktoberfeest dirndls voor dames.

Sieraden voor het Oktoberfeest

Sieraden voor het Oktoberfeest worden steeds populairder, mooie kettinkjes met een edelweiss voor de dames of een ketting met houten hartjes. Er zijn ook trachten sieraden setjes met oorbellen en kettinkjes. Als je een mooie dirndl hebt uitgezocht mag een mooi sieraad daar eigenlijk ook niet bij ontbreken, het maakt de oktoberfeest outfit namelijk helemaal af.

1001 Nacht sieraden

Verkleed als Cleopatra of als een buikdanseres, daar horen natuurlijk wel sieraden bij zoals een harem armband van goud of een setje met Egyptische oorbellen met een ketting. Ook de slangen armband is een aanrader voor de haremdame.

Ketting met Peaceteken

Een ketting met een peaceteken in roze of zilver, dat maakt de jaren 70 outfit helemaal compleet. Het 70’pak of jurkje kun je perfect compleet maken met een mooie peace ketting, eventueel met bijpassende oorbellen of zelfs met een heel setje met een haarband en een John Lennon brilletje. Kijk ook bij de 1970 ketting of de disco ketting in goud, deze opvallende versieringen passen perfect bij je hippie of disco kleding.

Nog meer sieraden voor carnaval

Bij welke thema’s draag je nog meer versieringen? De Indianen waren ook rijkelijk versierd met kettinkjes en dromenvangers. De dromenvanger is een traditionele versiering, afkomstig van een Indianenvolk in Noord-Amerika.

Gouden Kettingen in de jaren 80

Wil je verkleed als Maaskantje, dan kun je kiezen voor een dikke, foute, gouden ketting met grove schakels. Een andere optie is de gouden ketting met de Maaskantje uitspraak ‘Koekoek Jonguh’  

Populaire thema sieraden: