Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Sint en Piet Accessoires

Sint en Pieten accessoires

Wat is een Sinterklaas zonder staf of zonder zijn grote boek? Uiteraard hebben we ook de luxe TV staf, zoals de Sint op TV. Ook de witte handschoenen voor de Sint mogen niet ontbreken bij een volledige outfit. Onder de Pieten accessoires vallen de lange pietenhandschoenen, de pietenveren, zwarte of witte maillot, ook in herenmaten. Voor de baret hebben we de grote veren en eventueel een baretspeld. We hebben een heleboel verschillende Pietenkragen, van de standaard kraag tot de zeer luxe kragen met kant. Een echte aanrader is de set met een kraag en manchetten, deze luxe set past uitstekend bij een fluwelen pietenkostuum. En wat is een Piet zonder strooizak, we hebben diverse strooizakken of pepernotenzakken in verschillende kleuren met een mijtertje, voor elk pietenpak hebben we een bijpassende kleur.

Accessoires voor Sint

Alleen met een Sint kostuum en een mooie baard ben je er niet, de sint is meer dan allen zijn pak. Bij dat pak horen een paar witte of paarse handschoenen, een staf en wat is Sinterklaas zonder zijn grote boek? In dat boek schrijft hij alles op over de kinderen. Je kunt kiezen uit een boek met een mijter of een kruis op de voorzijde. Natuurlijk draagt de Sint ook een mooie ring met een edelsteen en een fraai, gouden kruis aan een ketting.

Pietenaccessoires zoals handschoenen, maillots en veren

Ook bij een Pietenpak horen accessoires zoals lange zwarte handchoenen. Natuurlijk hebben niet alle Pieten even grote handen zodat deze zwarte handschoenen in maar liefst 7 verschillende maten op voorraad zijn. Ook de maillots zijn in verschillende maten leverbaar en in zwart en wit. Wtte maillots passen perfect bij een fluwelen kostuum en ook de hoofdpiet draagt vaak een witte maillot. Tegenwoordig zie ook steeds meer gekleurde maillots of dikkere panty's, vooral bij de damespieten zijn deze populair. We hebben nu ook gekleurde pietenpanty's in rood, paars, blauw en vele andere kleuren van maat S tot en met XXL. Deze gekleurde panty's zijn erg leuk bij een kleurig pak of bij een pietenjurk. Ook zijn deze panty's prima te combineren met pietenpakken mt pofbroeken.

Een pietencol is vooral praktisch en beschermt het pak tegen schmink, bovendien hoef je niet helemaal tot onder je hals te schminken. Een piet zonder veer is geen piet, dus één of liefst twee gekleurde spadonis veren maken het pak compleet. Verder kun je kiezen voor schoengespen, manchetten en baretspelden. Nieuw zijn onze baretspelden met mijter, net als in het Sinterklaasjournaal.

Waarom lange zwarte handschoenen?

Lange zwarte handschoenen zijn vooral praktisch en zorgen ervoor dat de arm niet zichtbaar wordt. De handschenen zijn elastisch maar je kunt de handschoenen ook nog eens vastzetten met een elastiekje of zelfs met een speldje aan de mouw van het pietenpak, in het laatste geval is het onmogelijk dat een stuk arm nog zichtbaar wordt.

Pietenaccessoires en Pietenkragen bestellen

De mooiste Pietenkragen kun je online bestellen, we hebben een zeer goede, goedkope dubbele pietenkraag met elastiek om de hals al voor €4,95. Wil je net its mooier dan kun je kiezen voor een enkele of dubbele kraag met prachtig kant. De strik van de kraag wordt meestal aan de voorkant gedragen. Bij deze kragen is het belangrijk dat deze wordt vast gezet aan het kostuum, bijvoorbeeld met een klein speldje omdat anders de strik kan gaan draaien en niet meer in het midden zit.We hebben ook een geweldige set met kraag en bijpassende manchetten, dit is ook qua prijs een absolute aanrader.

Voorbeelden van luxe Pietenkragen zijn: