Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Squid game pakken en maskers

Squid Game is de populaire Netflix TV serie van dit moment. We hebben diverse kostuums en maskers uit deze serie. Speel je eigen Squid game serie of ga verkleed als personage uit de serie, natuurlijk met bijbehorend masker. We hebben pakken voor zowel volwassenen als voor kinderen maar ook voor zowel dames als voor heren. Verkleed als Squid game deelnemer of als bewaker, leuk voor groepen, allemaal in hetzelfde kostuum naar het feestje. Het is de hit van 2022!

Welk Squid Game pak moet ik hebben?

Welke kostuum jij wilt aantrekken dat ligt helemaal aan jou. Wil je als deelnemer verkleed, dan moet je onherkenbaar blijven zoals in de serie. De bewakers dragen allemaal een masker waardoor het gezicht niet zichtbaar is voor de deelnemer aan het spel maar ook niet voor de andere mannen in de rood / roze jumpsuits. Ze zorgen ervoor dat het inktvisspel en andere kinderspellen in goede banen worden geleid maar tevens dat er geen deelnemers ontsnappen of vals spelen. De rode of eigenlijk roze overalls zijn er voor kinderen en voor volwassenen. Er zijn ook speciale pakken voor dames, meer getailleerd dan de herenversie.

De Squid Game Maskers

De maskers van de bewakers zijn bedoeld om de mannen onherkenbaar te maken. De cirkels, driehoeken en vierkanten zijn niet willekeurig gekozen maar ze verraden een bepaalde rang, hoe meer hoeken de vorm heeft, hoe hoger in rang. Iedereen moet luisteren naar de bewakers met een vierkant op het masker. De maskers zijn eenvoudig en bevatten kleine gaatjes waardoor je gemakkelijk kunt kijken. Bij Feest en Kleding hebben we maskers voor volwassenen en voor kinderen.

De deelnemers

De deelnemers aan de spellen dragen allemaal een soort trainingspak. De pakken hebben allemaal een ander nummer van 001 to en met 456, de eerste en de laatste zijn tevens belangrijke nummers aangezien speler 456 de hoofdpersoon is, zijn naam is Seong Gi-hun maar ook speler 001 speelt een prominente rol in de serie. Voor wie de serie heeft gezien, is bekend met het feit dat ook een aantal dames deelneemster zijn. De verkleedpakken zijn dan ook zeker geschikt voor dames en perfect om als groep te dragen. We hebben luxe trainingspakken met de nummers 001 en de nummer 456 voor volwassenen maar ook zeer fraaie pakken voor kinderen en tieners.

Squid Game pakken voor kinderen

Zijn de pakken er dan alleen voor volwassenen? Nee hoor, we hebben ook bewakers en deelnemers pakken voor kinderen. De bewakers pakken worden ook weer geleverd met handschoenen. De maskers kun je er zelf los bij bestellen. We hebben al rood / roze pakken of jumpsuits vanaf maat 116. Mogen die kinderen al kijken naar Squid Game dan? Nee, eigenlijk niet maar ze doen het toch en willen zich daarna ook verkleden als soldaat of bewaker. Kinderen spelen de spellen na op het schoolplein of in de buurt. Ze hebben allemaal hen eigen rang.

Als je bewakers hebt, dan heb je ook deelnemers nodig. De deelnemers hebben een groen trainingspak met een nummer, ook die hebben we voor kinderen al vanaf 5 jaar tot en met tieners van 16 jaar. Daarna kun je kiezen voor een XS volwassen pak.

Voor de tieners hebben we ook het pak met nummer 456

Waar gaat Squid Game Over?

Squid Game is een razend populaire serie op Netflix maar waarom is deze serie zo populair. Zonder alles te verklappen kunne we wel vertellen dat de deelnemers in de groene trainingspakken tegen elkaar strijden om een grote geldprijs, omgerekend zo'n 30 miljoen euro. De deelnemers hebben allemaal schulden in het dagelijks leven en worden gekidnapt om deel te nemen aan het spel. Het lugubere aan het spel is dat de 456 deelnemers kinderspelletjes tegen elkaar spelen zoals Annemaria Koekoek, toewtrekken, knikkeren en uiteindelijk het Inktvisspel (Squid Game). De kinderspellen lijken onschuldig maar de verliezers worden bij elk spel afgeknald zonder pardon. Uiteindelijk moet er een winnaar overblijven.

Het spel wordt geleid door de Frontman die de bewakers in de rood / roze pakken met maskers onder zich heeft, zij zorgen ervoor dat alles ordelijk verloopt. Wat is de gedachte achter deze lugubere spelletjes, wie heeft hier belang bij? We komen daar aan het eind van de serie achter maar toch blijft de kijker ook met veel vragen zitten. 

Deelnemerspakken met de nummers 001 en 456

De meest belangrijke deelnemers in het spel zijn de deelnemers 001 en 456. Dit zijn ook meteen de eerste en de laatste deelnemers in het spel. Nummer 456 is de hoofdrolspeler in Squid Game en daarvan hebben we een zeer luxe trainingspak waarvan de kleur exact overeenkomt met de kleur in de serie, hetzelfde trainingspak hebben we ook van nummer 001.

Als groep verkleed naar caranval

Met de verschillende pakken kun je een hele groep vormen. Je kunt dan als bewaker maar ook als deelnemer naar het caranval en zelfs de Frontman kan mee. De frontman is de grote baas in het spel. Onderling kun je variatie aanbrengen in de pakken door verschillende nummers voor de deelnemers te kiezen maar ook verschillende maskers. De grote leider van jullie groep gaat dan verkleed als de Frontman met de zwarte jas en Zwart masker!

Je kunt de volgende variatie aanbrengen binnen je groep: