Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Lederhosen

Lederhose Kopen

Wil je een lederhose kopen dan heb je grofweg de keus uit een echte leren Oktoberfeest broek zoals ze in Munchen worden gedragen of een stoffen lederhose. Heb je die keus gemaakt, dan kun je nog kiezen voor een lange lederhose tot over de knie, de zogenaamde kniebund lederhose, of een korter model tot boven de knie. De korte lederhose zie je de laatste tijd ook veel zonder de gebruikelijke bretels, in plaats daarvan worden deze gedragen met een leren riem. De mooiste Tiroler Lederhosen zijn de geitenleren korte lederhosen van erg soepel materiaal. Lederhosen of Tiroler broeken zijn verkrijgbaar in zwart, licht- en donkerbruin, groen, beige en zelfs de Tiroler broeken met Delfts Blauwe print zijn mogelijk. Je kunt het zo gek niet bedenken of ook jouw broek zit er bij!

Echte Driekwart lederhosen van echt leer

Een driekwart lederhose is een lederhose die tot net over de knie wordt gedragen. De echte lederhosen van echt leer zijn van geweldige kwalteit, gevoerd en gemaakt met broekzakken en een achterzak. De broeken bevatten houten knopen met een echte Oostenrijkse uitstraling. Het leer is van geweldige kwaliteit, erg soepel en onverwoestbaar. Een echte lederhose heb je voor jaren plezier van. Van oorsprong is de kniebroek een feestelijke lederhose, dus past perfect bij een grandioos Tiroler feest. Opvallend is het feit dat de lederhose is versierd met allerlei bijpassende borduursels op de broek. De driekwart lederhose of kniebroek wordt eigenlijk altijd gedragen met een paar bretels of träger die bij de broek worden geleverd.

Onze bekendste driekwart lederhose is het model Anton, deze is verkrijgbaar in Bruin en zwart

Een korte lederhose kopen

Naast de driekwart lederhose kun je ook kiezen voor de korte lederhose. Vroeger werd de korte lederhose gedregen in de bergen tijdens het wandelen of jagen maar ook tijdens het werk. De ksote lederhose wordt gedragen boven de knie en kan met bretels, maar zie je ook steeds vaker met een riem en dan zonder bretels. De korte geitenleren lederhose van uitmuntende kwaliteit, wordt geleverd zonder voering, zoals het hoort bij deze lederhosen. Dit is ons top model! Of je een lange of een korte lederhose wilt, dat is volledig aan de persoonlijke voorkeur van de bezoeker van het Tiroler feest. Wil je met de broek naar Munchen of Oostenrijk dan is dat ook een prima idee. Een echte lederhose kan jaren mee!

Een goedkope lederhose bestellen

Wil je een lederhose voor één keer dragen, wil je er niet te veel geld aan uitgeven of wil je gewoon eerst eens kijken of een oktoberfeest wel bevalt, dan kun je ook kiezen voor een goedkope lederhose, deze zijn meestal van stof of van een soort immitatie leer. Dit scheelt behoorlijk in de prijs en voor het prijsverschil kun je weer muntjes kopen. We hebben ook genoeg goedkope modellen zoals de outlet lederhose in bruin of in groen. Voor een keertje dragen zijn deze Tiroler broeken prima, blouse, tiroler kousen en eventueel een hoedje er bij en je bent al klaar om een geweldig feestje te bouwen.

Een korte lederhose voor dames

Dames kiezen ook steeds vaker voor een korte lederhose in plaast van de dirndl. Een kosrte lederhose is namelijk minstens net zo leuk en sexy. Ook de dmesbroekjes zijn leverbaar met en zonder bretels en ook leverbar in echt leer. De broekjes van echt leer hebben we in verschillende in bruin, zwart, lila, rood, en van echt zwart nappa leer. Er zit vast wel een leuke damesbroek voor jou bij.

Hieronder hebben we een aantal bestsellers in de verschillende prijsklassen voor jou op een rij gezet: