Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Tiroler blouses kopen

Tiroler Blouses voor het Oktoberfeest

Bij een Tiroler blouse denk je al gauw aan een traditioneel geblokte, rood-witte blouse maar er is veel meer. Om te beginnen heb je diverse Tiroler blouse voor mannen, veelal geblokt maar ook egaal met een hert of versierd met edelweiss afbeeldingen. We hebben zelfs spijkerblouse in Tiroler stijl. Uiteraard zijn ook Tiroler blouses voor dames, geblokte blouses met gespen in rood-wit maar ook in heel veel andere kleuren. Deze hippe blouses zijn heel mooi te combineren met een kort tiroler broekje maar kunnen natuurlijk ook gewoon gedragen worden op een spijkerbroek. Zowel voor dames als voor heren hebben we voldoende keus om een geschikte blouse voor het oktoberfeest te vinden.

Tiroler blouses voor heren kopen

Bij een mooie lederhose hoort natuurlijk ook een bijpassende Tiroler blouse. Deze zijn meestal geblokt en verkrijgbaar in diverse kleuren, de kleur rood-wit is de meest voorkomende kleur maar daarnaast zijn blauw-wit en groen wit ook prima opties. De laatste jaren wil ook de man zich niet laten afschepen met een goedkope, wijde blouse maar ook hij kiest steeds vaker voor een perfect, getailleerd model zoals de luxe Tiroler blouse Chritian met lange mouwen. Heb je een mooie lederhose, kies dan ook voor een mooie bijpassende oktoberfest blouse in de juiste kleur.

Tiroler blouses voor dames bestellen

Voor dames zijn er twee soorten blouses, dat zijn de blouses die worden gedragen bij een dames lederhose en de dirndl blouses voor onder de dirndl. De eerstgenoemde blouses zijn, net als voor de meeste herenmodellen, meestal traditioneel geblokt, maar ook afwijkende modellen zoals wit met borduursels of met edelweis afbeeldingen behoren tot de opties. De top modellen in onze collectie zijn de Tiroolse damesblouses met gespen op de schouder in rood, wit en roze. Deze blouses zijn zeer fraai getailleerd en zijn bovendien relatief goedkoop.

Dirndl blouse wit en zwart

Een niet te onderschatten onderdeel van de Dirndl is de dirndl blouse. Kies een bijpassend model bij de gekozen dirndl, er zijn tal van varianten. De meeste Dirndl blouses zijn wit maar ze zijn verkrijgbaar met verschillende decolletés en met korte, langere mouwtjes, met kant en open schouder. Er zijn tal van Dirndl jurken waar een zwarte dirndl blouse perfect mee combineert, ook deze hebben we ruim op voorraad.