Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Tiroler Hoeden bestellen

Tiroler Hoeden Kopen

Tiroler hoeden zijn er in alle soorten en maten. De luxe Tiroler hoeden zijn van uitstekende kwaliteit (wolvilt) en verkrijgbaar in uiteenlopende maten. Een heel populair Tiroler hoedje is het groene jagershoedje. Ook de grijze Bavaria hoed is razend populair onder de Oktoberfeest hoeden, deze worden ook wel de Bayern hoeden genoemd. Bij elke Tiroler outfit hebben we wel een passend hoedje

Goedkope Tiroler hoeden bestellen

Ben je op zoek naar een grote partij Tiroler hoeden voor een feest of evenement dan zijn de groene Tiroler hoedjes een prima optie. Dit zijn de tiroler hoeden bij uitstek, een soort groene jagerhoedjes. Voordeel van deze kwalitatief uitstekende hoeden zijn de staffelprijzen. Wil je als organisatie een groot aantal, dan worden ze goedkoper naarmate je meer bestelt.

Bayern hoeden online bestellen

Eén van de bekendste Tiroler hoed is de grijze Bayern hoed. Deze grijze punthoed met een blauw-wit koord is goedkoop wil je grote aantallen, dan wordt de hoed alleen maar goedkoper, dat scheelt behoorlijk in de prijs. Deze hoeden worden ook wel Bavaria hoeden genoemd. We bieden voor deze hoeden altijd een laagste prijs garantie.

Luxe Tiroler hoeden van wolvilt

Wil je echt een mooie hoed, één die helemaal bij jou past dan is een wolvilten Oostenrijkse hoed iets voor jou. De hoeden zijn van zachte wolvilt en van een uitmuntende kwaliteit. Voordeel van deze hoeden is dat ze zijn te bestellen in verschillende hoofdmaten. Een aantal toppers uit onze collectie zijn: