Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Tiroler Kleding

Tiroler Kleding Online Kopen

Tiroler kleding bestaat uit traditionele Dirndls voor de dames en Lederhosen voor de heren. De Traditionele Dirndl bestaat uit de jurk, een dirndlblouse en een schort. Een lederhose is er in twee soorten, de korte lederhose en de driekwart tot over de knie. Een echte lederhose is van echt leer en in de meeste gevallen met bretels, soms met een riem. De echte lederhosen hebben we in licht- en donkerbuin en zwart. Daarnaast zijn er ook de goedkopere lederhosen van stof of imitatieleer. De dirndls of Tiroler jurken zijn er in lange (meestal knielang) en in de korte modellen. We hebben genoeg keus en voorraad om er een fantastisch Tiroler feest van te maken!

Tiroler kleding voor mannen

Wil je als man naar de oktoberfeesten in Munchen of naar een tradioneel Tiroler feest in Oostenrijk dan is een ppassende outfit een must. Ook in Nederland zijn genoeg oktoberfeesten te vieren en wil je daar een feestje vieren, dan kun je ook als man een leuke outfit scoren. Om te beginnen zoek je een passende bruine of zwarte lederhose uit, dit kan zowel van echt leer als ook imitaitieleer of stof zijn, het is maar net wat je wilt uigeven. Ga je naar het echte oktoberfeest dan is een echte lederhose wel een aanrader, iedereen loopt daar in in een echte lederhose, kort of driekwart. De lange lederhosen zijn meestal met bretels (H-trager) en de korte zijn soms met bretels maar ze zijn er ook met enkel een leren riem, het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Heb je een geschikte lederhose gevonden, dan is het tijd om een blouse uit te zoeken. De tradionele blouses zijn geblokt, meestal rood-wit of blauw-wit maar tegenwoordig heb je ook fantastische, luxe oktoberfeest blouses in wit met bijvoorbeeld een geborduurde afbeelding van een hert of Edelweiss. Om  de outfit compleet te maken heb je nog een paar echte Tiroler kousen nodig, een paar mooie, dikke wollen kniekousen staan geweldig bij een lederhose. Een Tiroler hoedje maakt jouw outfit elemaal compleet.

Tiroler kleding voor dames

De dames die van plan zijn een feestje te vieren in Munchen, Oostenrijk of gewoon in Nederland, hebben een ruime keus aan dirndls, lederhosen en tiroler blouses voor dames. Je kunt kiezen voor een half lange dirndl met een drndl blouse maar voor de feesten in Nederland wordt ook vaak gekozen voor een kort Tiroler jurkje in de meest uiteenlopende kleuren. Een kort jurkje kun je combineren met een korte petticoat om het jurkje wat meer volume te geven.


Wil je een echte luxe dirndl, ook dan hebben we keus genoeg. Dirndls zijn in vrijwel alle kleuren verkrijgbaar en ook in alle maten. Een aantal dirndls zijn in extra grote maten verkrijgbaar. De luxe dirndls kun je vrij combineren met een dirndl blouse, deze hebben we in wit of zwart in diverse modellen. Dames wel even opletten aan welke kant de strik van het schort zit, want hieraan is af te leiden of je een relatie hebt of nog vrijgezel bent. De keus in dirndls is zo groot dat elke dame een jurk naar keuze zou moeten kunnen vinden.


Een andere optie is een lederhose of een Tiroler broekje voor dames. Ook voor dames zijn er echte leren broeken verkrijgbaar. Heb je geen zin in een jurk, dan is een korte lederhose een prima alternatie. Neem bijvoorbeeld de korte bruine lederhose voor dames, echt een top model zonder bretels en super sexy. Zo zijn er ook genoeg goedkope korte tiroler broekjes voor dames verkrijgbaar.

Goedkope Tiroler kleding bestellen

Een Tiroler feestje hoeft niet duur te zijn. Zo hebben we super goedkope tiroler jurkjes voor dames al voor €17,95. De meeste korte jurkjes kosten nog geen €30 euro en daar zijn echt leuke modellen bij. Ook voor de heren is genog leuks te vinden voor een aantrekkelijke prijs, een outlet Tiroler broek groen heb je al voor €19,95, dit is een prima optie voor een avondje feesten op zijn Duits.