Feest & kleding

THEMA'S

  • PayPal
  • iDeal
  • DPD
  • Webshop Keurmerk
  • Mister Cash

Tiroler Kousen

Tiroler Kousen voor dames en heren

Tiroler kousen voor de man en voor de vrouw. Onder de lederhose draagt u Tiroler kousen met een Typisch Oostenrijks werkje. Tiroler kousen zijn er in bruin (beige) en wit. Meest verkochte Tiroler kousen zijn de beige soort, deze passen perfect bij een echte lederhose en zijn van uitstekende kwaliteit.

Voor de dames hebben we korte Tiroler kousen of de witte trachten kousen. Bij een korte of knielange dirndl kun je eventueel ook kiezen voor de britney kousen, een soort stay-up kousen (panty) met roezel randje aan de bovenkant, perfect te dragen onder een kort Tiroler jurkje

Tiroler kousen voor heren bestellen

Heb je besloten om naar het Oktoberfeest te gaan? Je hebt een leuke lederhose uitgezocht en je outfit moet nog compleet? De lange Tiroler kniekousen mogen dan absoluut niet ontbreken. Bij een Tiroler broek horen een paar dikke witte, cremekleurige of beige kousen. Deze herenkousen zijn bij ons in verschillende maten beschikbaar en zeker niet duur.

Tiroler kousen voor dames kopen

Bij Feest en Kleding hebben we een ruime keus aan Tiroler kousen voor dames. Voor de keus van de kousen maakt verschil of je een wat langere jurk draagt of een kort Tiroler jurkje. De witte trachten kousen voor onder de knie met een strikje kunnen bij beide modellen, dit zijn de perfecte en best verkochte kousen op Tiroler gebied voor dames, verkrijgbaar in twee maten, een werkje op de zijkant en een mooie dikke kwaliteit. Het strikje maakt de Tiroler uitstraling compleet.


Draag je een kort jurkje dan kunnen ook de wat hogere Stay up kousen in wit, rood, roze of zwart. De witte kousen kunnen bij vrijwel alle jurkjes, de andere kleuren zijn afhankelijk van de kleuren in het jurkje, wit is verreweg de best verkochte kleur als het om Britney kousen gaat.

De dames kunnen uiteraard ook kiezen voor een wat dikkere, wollen kousen of kniekousen voor onder de korte dirndl, we hebben keus genoeg bij Feest en Kleding, dus er zit altijd een leuk paar voor jou bij.